5 moduri de a economisi bani rapid si sigur in aceasta iarna

Atunci cand vine iarna, adesea apar si cheltuielile neasteptate. De la reparatii pe care trebuie sa le faci acasa, cum ar fi tevile inghetate, pana la achizitionarea de cadouri de sezon sau rezervarea biletelor de avion pentru a-ti vizita membrii familiei care locuiesc in afara tarii, cheltuielile de iarna se pot acumula rapid. Poate fi greu sa stii cum sa economisesti bani intr-un termen scurt, dar este simplu cu pregatirea si cunostintele potrivite despre economiile sezoniere.

Multi oameni muncesc din greu tot anul, dar se simt pierduti cand vine vorba de a sti cum sa economiseasca bani. Ofera-ti darul stabilitatii financiare in acest sezon de iarna si gestioneaza-ti corect cheltuielile si economiile.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

 

Anticipeaza cheltuielile de iarna cu aceste 5 sfaturi pentru a economisi bani!

1. Facturi mai mici la incalzire si energie electrica

Reducerea facturilor la electricitate este o lupta constanta pentru multi, iar raspunsul pentru a face acest lucru este de obicei destul de simplu. Incearca sa reduci caldura inainte de a pleca din casa in aceasta iarna.

Daca ai o casa mai mare, ia in considerare inchiderea usilor pentru camerele in care nu stai, astfel incat caldura sa se poata acumula intr-o zona mai mica. In plus, te poti imbraca usor mai gros in casa pentru a putea scadea temperatura in termostat.

2. Economiseste benzina

Ia in considerare sa umfli anvelopele masinii mai des decat de obicei, deoarece vremea rece poate reduce presiunea in acestea – fapt ce reduce in mod eficient rezistenta anvelopelor.

Si desi poate fi tentant sa pornesti masina de la distanta, astfel incat sa se incalzeasca inainte de a urca in ea, acest confort iroseste combustibil. In schimb, poti cauta loc de parcare subteran atunci cand este posibil sau sa pastrezi o patura in masina pentru a te ajuta sa te incalzesti in cateva minute, pe masura ce masina se incalzeste de asemenea.

3. Profita de ofertele sezoniere

Multe companii au oferte sezoniere pentru a mentine vanzarile in timpul trimestrului de iarna, cum ar fi in perioada campaniei de Black Friday, perioada Craciunului, inceputul anului nou sau chiar de Ziua Indragostitilor. Profita de toate ofertele de sezon!

Planifica totul din timp, cautand oferte pentru articolele pe care doresti sa le cumperi pentru familie si prieteni. Daca asteptarea la cozi nebune nu este pe placul tau, incearca sa cauti online articolele preferate ale magazinelor tale preferate.

4. Gateste acasa

Mesele cu familia si prietenii sunt una dintre cele mai mari bucurii ale sezonului de iarna. Desi iesirea la masa poate fi totusi un rasfat ocazional, a face acest lucru in exces este un mod inutil de a cheltui bani.

Esti gazda unui eveniment in aceasta iarna? Ia in considerare sa inviti prietenii si familia la tine acasa in loc sa faceti rezervari la un restaurant. Vei economisi bani si le vei oferi oaspetilor o experienta memorabila. De ce sa infrunti vremea cand poti sa stai, sa gatesti acasa si sa economisesti bani in acest proces?

5. Evita tendintele modei de iarna

Fara indoiala ca, atunci cand iarna isi va intra in drepturi, iti vei dori o jacheta grea, calda si toate accesoriile potrivite. Dar nu te lasa tentat de ultimele stiluri care te bombardeaza pe retelele de socializare, achizitioneaza haine clasice de iarna, pe care le poti folosi de la an la an in culori care, in general, raman in stil mai mult de un sezon.

Economiseste bani rapid in aceasta iarna si bucura-te de sezon. In cazul in care economiile nu iti sunt de ajuns pentru a-ti acoperi nevoile sau dorintele, acceseaza un credit cu buletinul de la Credius!