5 moduri de a economisi bani rapid și sigur în această iarnă

Atunci când vine iarna, adesea apar și cheltuielile neașteptate. De la reparații pe care trebuie să le faci acasă, cum ar fi țevile înghețate, până la achiziționarea de cadouri de sezon sau rezervarea biletelor de avion pentru a-ți vizita membrii familiei care locuiesc în afara țării, cheltuielile de iarnă se pot acumula rapid. Poate fi greu să știi cum să economisești bani într-un termen scurt, dar este simplu cu pregătirea și cunoștințele potrivite despre economiile sezoniere.

Mulți oameni muncesc din greu tot anul, dar se simt pierduți când vine vorba de a ști cum să economisească bani. Oferă-ți darul stabilității financiare în acest sezon de iarnă și gestionează-ți corect cheltuielile și economiile.

Suma credit:3 000 lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

 

Anticipează cheltuielile de iarnă cu aceste 5 sfaturi pentru a economisi bani!

  1. Facturi mai mici la încălzire și energie electrică

Reducerea facturilor la electricitate este o luptă constantă pentru mulți, iar răspunsul pentru a face acest lucru este de obicei destul de simplu. Încearcă să reduci căldura înainte de a pleca din casă în această iarnă.

Dacă ai o casă mai mare, ia în considerare închiderea ușilor pentru camerele în care nu stai, astfel încât căldura să se poată acumula într-o zonă mai mică. În plus, te poți îmbrăca ușor mai gros în casă pentru a putea scădea temperatura în termostat.

  1. Economește benzină

Ia în considerare să umfli anvelopele mașinii mai des decât de obicei, deoarece vremea rece poate reduce presiunea în anvelope – ceea ce reduce în mod eficient rezistența anvelopelor.

Și, deși poate fi tentant să pornești mașina de la distanță, astfel încât să se încălzească înainte urca în ea, acest confort irosește combustibil. În schimb, poți căuta loc de parcare subteran atunci când este posibil sau să păstrezi o pătură în mașină pentru a te ajuta să te încălziți în câteva minute, pe măsură ce mașina se încălzește ea.

  1. Profită de ofertele sezoniere

Multe companii au oferte sezoniere pentru a menține vânzările în timpul trimestrului de iarnă, cum ar fi în perioada campaniei de Black Friday, perioada Crăciunului, începutul anului nou sau chiar de Ziua Îndrăgostiților. Profită de toate ofertele de sezon!

Planifică totul din timp căutând oferte pentru articolele pe care dorești să le cumperi pentru familie și prieteni. Dacă așteptarea la cozi nebune nu este pe placul tău, încearcă să cauți online articolele preferate ale magazinelor tale preferate.

  1. Gatește acasă

Mesele cu familia și prietenii sunt una dintre cele mai mari bucurii ale sezonului de iarnă. Deși ieșirea la masă poate fi totuși un răsfăț ocazional, a face acest lucru în exces este un mod inutil de a cheltui bani.

Ești gazda unui eveniment în această iarnă? Ia în considerare să inviți prietenii și familia la tine acasă în loc să faceți rezervări la un restaurant. Veți economisi bani și îi vei oferi oaspeților o experiență memorabilă. De ce să înfrunți vremea când poți să stai, să gătești acasă și să economisești bani în acest proces?

  1. Evită tendințele modei de iarnă

Fără îndoială că, atunci când iarna își va intra în drepturi, îți vei dori o jachetă grea, caldă și toate accesoriile potrivite. Dar nu te lăsa tentat de ultimele stiluri care te bombardează pe rețelele de socializare, achiziționează haine clasice de iarnă pe care le poți folosi de la an la an în culori care, în general, rămân în stil mai mult de un sezon.

Economisește bani rapid în această iarnă și bucură-te de sezon. În cazul în care economiile nu îți sunt de ajuns pentru a-ți acoperi nevoile sau dorințele, accesează un credit cu buletinul de la Credius!