Când trebuie să-ți schimbi electrocasnicele

Vin momente când trebuie să schimbam electrocasnicele vechi cu unele de actualitate sau, pur și simplu, să achiziționăm un produs pe care nu l-am mai avut până acum. Specialiștii ne recomandă să nu așteptăm până atunci când acestea se strică de tot, ci să ne pregătim din timp, anticipând momentul în care durata lor de viață e aproape de final.

Iată o listă orientativă care te va ajuta să fii pregătit pentru inevitabil:

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Frigider

În general, un frigider durează în jur de 15 ani. Sigur, durata variază și în funcție de modelul ales și de prețul pe care l-ai plătit pentru acesta. Orientează-te către unul nou atunci când cel vechi a atins sau chiar a depășit 15 ani.

Un aparat mai nou este mai eficient din punct de vedere al consumului de energie, așa că nu amâna achiziționarea sa. Dacă nu ai bani puși deoparte, poți apela la un împrumut pe termen lung de la Credius.

Mașină de spălat

Mașinile de spălat și uscătoarele au o durată de viață de la 8 până la 12 ani. Un factor esențial în prelungirea acestei perioade o are modul în care te ocupi de îngrijirea aparatului. Printre altele, trebuie să le asiguri un tratament anticalcar și să le cureți ori de câte ori ai ocazia.

Aragaz

Aici, durata de viață se încadrează între 10 și 15 ani. Aragazul tău vechi nu-și mai execută sarcinile așa cum trebuie și parcă ai da orice pentru un cuptor mai bun în care să poți găti toate rețetele care îți trec prin cap? Probabil că ți-ai dorit să faci o schimbare, dar te-ai gândit la bani. E timpul să nu mai faci compromisuri și să-ți îndeplinești dorințele.

Aer condiționat

Aparatul de aer condiționat poate dura până la 20 de ani dacă este întreținut în mod corespunzător. De obicei, este recomandat să îi aplici o ședință de mentenanță cel puțin o dată pe an. Un astfel de dispozitiv consumă mult, iar dacă este vechi, costurile sunt cu atât mai puțin rentabile. Optează pentru unul nou și stai fără griji.

Credius e gata să-ți ofere un împrumut rapid pentru ca tu să-ți cumperi ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna. Trebuie doar să completezi cererea de credit, iar colegii noștri te vor contacta în cel mult o oră. Îți trebuie doar buletinul, fără alte acte și fără bătăi de cap. Oferim credite online cu documente minime –  doar cu buletinul, iar timpul de aprobare este cel mai rapid – doar o oră este necesară pană virăm banii în contul clientului.