Ce credite ți se potrivesc în funcție de nevoile tale

Cum Credius oferă soluții variate de credite, ne-am gândit că ar fi util să îți prezentăm, pe scurt, câteva dintre cele mai la îndemână variante pentru tine, în funcție de nevoile tale. Acestea îți vor fi de folos atunci când prietenii și familia nu te vor putea ajuta și va trebui să apelezi la o sursă care îți poate oferi susținerea necesară pentru ca tu să faci tot ceea ce ți-ai propus.

Creditul mic pe termen scurt

Să începem cu varianta cea mai la îndemână pentru tine, și anume creditul mic pe termen scurt. Aceasta se aplică cel mai bine în cazurile în care ai o urgență și ai nevoie cât mai repede de bani. Trebuie doar să aplici, iar colegii noștri te vor suna în 60 de minute pentru a confirma cererea. Sumele contractate pot ajunge până la 3000 de lei, iar timpul în care le poți returna variază între 4 și 11 luni, în funcție de posibilitățile tale.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Creditul mare pe termen lung

Creditul mare pe termen lung reprezintă o alegere pentru tine, pentru familia ta și pentru un viitor mai bun. Acesta se aplică atunci când vrei să aduci îmbunătățiri în casa ta, să faci o achiziție importantă sau să investești în educația copiilor tăi. Sumele contractate pot ajunge până la 30.000 de lei și se pot returna în până la 60 de luni, deci ai timp suficient pentru a achita creditul fără bătăi de cap.

Creditul pentru redresare

O componentă foarte importantă din soluțiile noastre de împrumut este chiar creditul pentru redresare. Acesta îți vine în ajutor atunci când nimeni nu îți mai poate oferi suport. În cazul în care ai un istoric nefavorabil la biroul de credit, noi te putem ajuta cu bani pentru ca tu să te poți pune pe picioare.

Cu Credius, totul se întâmplă în ritmul tău, așa că stai fără griji și apelează la noi oricând ai nevoie de susținere financiară. Suntem flexibili și ne propunem să fim alături de toți românii, chiar și de la distanță. Alege să nu mai faci compromisuri și optează pentru o viață mai bună. Noi îți oferim creditare liberă, fără bariere.