Primăvara vine cu un credit de nevoi personale pentru toate visurile tale

Iată că, după zile întregi de așteptare, soarele și-a arătat fața și ne-a bucurat cu primele momente în care chiar am simțit că a venit primăvara. Simbolic vorbind, acest anotimp reprezintă revenirea la viață și abordarea unui nou început.

De aceea, noi ți-am pregătit un credit de nevoi personale care să te susțină să pornești pe un nou drum către o viață mai bună pentru tine și pentru cei dragi. Vrei să-ți cumperi o mașină, să-ți renovezi casa, să îi susții studiile copilului sau să reînnoiești aparatura din gospodărie?

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credius îți pune la dispoziție o varietate de credite care să îți acopere cel mai bine nevoile și chiar să te ajute să te redresezi atunci când ai un istoric nefavorabil în biroul de credit și nimeni nu îți mai oferă un împrumut.

Alternativa perfectă pentru creditele până la salariu

Creditele până la salariu au devenit deja un termen bine cunoscut în societatea noastră. Obții un credit rapid, dar trebuie să îl returnezi la fel de rapid și nici nu apuci să îți rezolvi problemele, că apar altele. Ei bine, noi ne-am propus să venim cu o soluție care să se plieze pe nevoile tale.

Ce înseamnă asta? Vei putea contracta un împrumut de până la 3.000 de lei, doar cu buletinul. Ulterior, ratele se vor stabili într-un mod convenabil pentru tine și vei putea returna suma în 4 până la 11 luni. Astfel, îți vei putea rezolva problemele și vei avea suficient răgaz pentru a te pune din nou pe picioare.

Credite pentru planuri mari

După cum spuneam mai sus, dacă vrei să îți cumperi o mașină sau să faci îmbunătățiri în casă, poți apela la creditul nostru mare pe termen lung. Acesta îți oferă sume de până la 50200 de lei, doar cu buletinul, cu rate pe care le poți împarți în până la 60 de luni, totul pentru ca planurile tale să poată fi duse la bun sfârșit.

Credite pentru redresare

Creditele pentru redresare au fost concepute pentru a-ți oferi suport atunci când nimeni nu ți-l mai poate aduce. În situația în care ai nevoie de bani, iar istoricul tău bancar nu este unul favorabil, Credius îți poate acorda un împrumut salvator care să te ajute să te redresezi și să îți acoperi cheltuielile.

Știm foarte bine că putem reuși împreună, tocmai de aceea vrem să-ți fim alături, atât la bine, cât și la greu. Apelează la Credius, aplică pentru un împrumut, iar colegii noștri te vor contacta într-o oră pentru a-ți oferi un răspuns.