Credius oferă soluții flexibile la îndemâna tuturor

Atunci când vorbim despre credite, ne dorim ca acestea să fie pentru toată lumea, să se aprobe repede și să ne ofere cât mai mult timp pentru a returna banii. În acest sens, Credius și-a dorit să revoluționeze lumea creditării și a reușit să își ducă planul la bun sfârșit, pentru ca tu să fii cât mai mulțumit.

 Uită de creditele până la salariu

Creditele până la salariu pe care le întâlnim pe piață reprezintă o soluție de urgență, dar, în același timp, una care ne dă mari bătăi de cap când nici măcar nu apucăm să ne bucurăm pentru că ne-am rezolvat problemele inițiale. De aceea, noi am decis să introducem un sistem rapid de creditare, dar care să îți ofere până la 11 luni în care să poți returna banii în rate convenabile.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Ce înseamnă asta? Ei bine, tu vei primii banii solicitați, îți vei rezolva urgențele și, ulterior, vei putea returna toată suma într-un sistem bine gândit de rate care să reprezinte o soluție avantajoasă aflată în echilibru cu nevoile tale și cu situația ta financiară.

 Apelează la susținerea de care ai nevoie

De câte ori ai avut idei extraordinare, dar ți-a lipsit sprijinul? Noi considerăm că nu trebuie să te mai confrunți cu astfel de momente. În plus, știi cum se spune: o cale sigură către reușită presupune să ai puterea de a acționa la momentul potrivit.

Ce se întâmplă atunci când acest moment apare, dar tu nu ai banii necesari? Ei bine, aici putem interveni noi. Îți punem la dispoziție sume mari, de până la 30.000 de lei, care să susțină orice plan ai în gând. Fie că vrei să faci o investiție pentru casa ta, pentru familie sau pentru carieră, noi îți suntem alături și îți acordăm rate convenabile care să te lase să returnezi banii fără probleme în timp ce îți vezi visul împlinit.

Nimic nu e mai frumos decât să vezi că toate lucrurile se aliniază exact așa cum îți dorești, fix atunci când îți dorești mai mult. Pentru asta, există creditarea fără bariere pe care ne-am dorit să o aducem în România pentru tine și pentru ceilalți oameni ca tine.