Sărbătorim ziua internațională a femeii cu Credius și Rombiz

Chiar dacă iarna face exces de zel și își arată forțele pe ultima sută de metri, nimic nu ne poate opri să celebrăm ziua internațională a femeii așa cum se cuvine, cu reduceri de până la 70%. Vestitorul primăverii încă din 1991, Rombiz aduce promoții care mai de care mai avantajoase la cafetiere, mașini de spălat, telefoane, aspiratoare, tablete, monitoare, televizoare, fiare de călcat, mixere, notebook-uri, frigidere, componente PC și multe altele.

Nu ai bani pentru cumpărături?

Credius te salvează pentru ca tu să nu ratezi perioada de reduceri. Cum funcționează totul? Este foarte simplu. Lasă-mă să-ți fac o mică demonstrație. Vrei să cumperi produse de pe Rombiz, dar, din păcate, nu dispui de banii necesari. Intri pe pagina coșului de cumpărături și alegi opțiunea de a plăti în rate. Ulterior, optezi pentru finanțare prin credit online cu Credius.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Creditul online pentru cumpărături este o tehnologie inventată de Credius, prima pe piață din România, ce îți permite să obții creditul simultan cu efectuarea cumpărăturilor pe internet.

Ce avantaje ai?

Nu este nevoie să ieși din casă

Decizia se acordă în 60 de minute

Ai nevoie doar de actul de identitate

Contractul de credit se livrează la adresa ta

E simplu să cumperi online în rate prin Credius. Prima oară, alegi bunurile și le plasezi în coșul de cumpărături, apoi selectezi opțiunea de plată în rate prin intermediul Credius, completezi cererea și afli decizia direct din site-ul magazinului și, în ziua următoare, primești contractul de credit pentru ca, mai apoi, să ți se livreze exact bunurile pe care ți le-ai dorit.

Dacă vrei să afli mai multe despre tipuri de credite disponibile la Credius, poți accesa site-ul credius.ro, iar in homepage vei vedea soluțiile financiare oferite de noi.

Primăvara reprezintă prilejul perfect pentru a ne reînnoi, așa că ia atitudine și nu pierde startul celor mai mari promoții de la Rombiz. Credius îți este alături și îți oferă finanțare prin credit online pentru ca tu să te bucuri de reduceri chiar și atunci nu ai banii în mână.