Winter Black Friday cu Credius și evoMAG

Cum campania de Black Friday din 2017 ne-a antrenat apetitul pentru reduceri, evoMAG si Credius au preluat inițiativa și au adus un nou program de Winter Black Friday pentru finalul iernii din 2018. Te vei putea bucura de reduceri de până la 70% și, în plus, vei avea un discount suplimentar de 10% dacă alegi să plătești prin Credius, cu ajutorul unor credite rapide pentru achiziții.

 Cum poți face asta?

Este foarte simplu. Lasă-mă să-ți fac o mică demonstrație. Vrei să cumperi produse de pe evoMAG, dar, din păcate, nu dispui de banii necesari. Intri pe pagina cosului de cumparaturi și alegi opțiunea de a plăti cu cardul, în rate. Ulterior, optezi pentru finanțare în rate prin credit online cu Credius.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Creditul online pentru cumpărături este o tehnologie inventată de Credius, prima pe piață din România, ce îți permite să obții creditul simultan cu efectuarea cumpărăturilor pe internet.

 Ce trebuie să știi?

  •  Nu este nevoie să ieși din casă
  •  Decizia se acordă în 60 de minute
  •  Ai nevoie doar de actul de identitate
  •  Contractul de credit se livrează la adresa ta

E simplu să cumperi online în rate prin Credius. Prima oară, alegi bunurile și le plasezi în coșul de cumpărături, apoi selectezi opțiunea de plată în rate prin intermediul Credius, completezi cererea și afli decizia direct din site-ul magazinului și, în ziua următoare, primești contractul de credit pentru ca, mai apoi, să ți se livreze exact bunurile pe care ți le-ai dorit. Poți obține usor un credit doar cu buletinul, aplicând online pe site-ul nostru.

Astfel, pe lângă reducerile din magazinul online evoMAG, tu vei mai beneficia de încă un discount special de 10% pentru că ai ales să folosești serviciile flexibile de la Credius. Ce poate fi mai bine decât atât? Primești produsele tale preferate fără să fie nevoie nici măcar de o singură deplasare. Totul se face de acasă, odată cu completarea unei simple cereri, iar tu ai nevoie doar de buletin.

Uită de compromisuri și bucură-te de tot ce e mai bun cu Credius și evoMAG. Reducerile sunt în toi și la final de iarnă pentru ca tu să întâmpini soarele primăverii așa cum se cuvine. Alege soluții inovatoare din noua generație. Alege Credius. Pentru că știm ce înseamnă să fii român, să îți dorești mai mult și să îi faci fericiți pe cei dragi. Pentru că suntem acolo, atât la bine, cât și la greu.