De Sfântul Valentin, iubește la intensitate maximă

Deși suntem experți în credite, fii convins că știm să iubim. Ca orice român, simțim dragostea la intensitate maximă și ne mândrim cu asta. Tocmai de aceea, dorim să ne facem partenerii fericiți până în culmile serotoninei și credem că și tu împarți același sentiment.

Tuturor ni s-a întâmplat să fim prinși fără bani de Sfântul Valentin. E drept că banii nu înseamnă totul, iar cea mai importantă este prezența persoanei iubite alături de noi, dar o seară specială are nevoie de un minim de investiție și, până la urmă, trăim pentru momente mai mult decât trăim pentru bunuri.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

De aceea, noi îți punem la dispoziție soluții rapide care să te ajute să faci o impresie impecabilă în fața iubirii vieții tale. Știi cum se spune: nu e suficient să-ți cucerești persoana dragă o singură dată, ci trebuie să menții un șir constant de surprize pentru ca aceasta să se simtă special, iar relația voastră să dureze o veșnicie.

Aplică la un credit rapid

În caz de urgență, cea mai bună soluție este să aplici la creditul nostru mic pe termen scurt care îți oferă până la 3.000 de lei și se acordă rapid, doar cu buletinul. Tu aplici, iar colegii noștri îți preiau situația în 60 de minute. Banii se returnează în până la 11 luni, deci ai tot timpul din lume să îți plătești ratele fără probleme, așa cum întâmpini la obișnuitele credite până la salariu, o adevărată bătaie de cap de care sigur nu vrei să mai auzi.

Oricând ai nevoie de bani împrumut, Credius îți sare în ajutor și îți permite sa ai resursele necesare pentru achiziția cadourilor de Ziua Îndrăgostiților.

Alege ceva mai special

Dacă chiar vrei să dai lovitura, atunci grăbește-te! Noi îți mai punem la dispoziție un tip de credit mai mare, pe termen lung. Ce înseamnă asta? Tu poți împrumuta până la 30.000 de lei, bani cu care poți să cumperi un cadou de-a dreptul special sau să evadați din monotonie și să mergeți într-o vacanță exotică. Totul ține de alegerea ta, noi ne ocupăm de bani.

Iubirea e simplă, vine natural și nu trebuie constrânsă. Fii creativ, alege un plan de vis pentru partenerul tău și bucurați-vă de fiecare clipă pe care o petreceți împreună. Dacă aveți nevoie de sprijin financiar pentru moment sau pentru planurile voastre de viitor, să știți că suntem aici.