Cum să evităm melancolia de duminică

Melancolia de duminică ne-a obișnuit cu prezența încă din copilărie. În acele vremuri, aveam teme de făcut și ne gândeam cu groază la săptămâna ce urma, la testele și la proiectele ce ne așteptau în fiecare zi. Ei bine, nici acum lucrurile nu stau diferit.  Job-urile ne solicită foarte mult, avem o groază de responsabilități și răspundem în mod direct pentru fiecare greșeală, oricât de mică ar fi.

De aceea, deși face parte din weekend, ziua de duminică nu este una tocmai liniștită. Ce putem face în această privință? Trebuie să luăm atitudine, să ne ocupăm timpul și să socializăm. Haideți să parcurgem, împreună, o serie de sfaturi care se pot dovedi foarte utile odată aplicate.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Ieși în oraș

Sună-ți prietenii sau scoate-ți familia în oraș. Fie că vorbim despre cină, despre o partidă de bowling sau despre vizionarea unui film la cinema, orice astfel de activitate îți va ocupa timpul și te va face să te simți mai bine, uitând de stresul cotidian. Dacă vremea e favorabilă, de ce nu ieșiți cu bicicletele sau de ce nu organizați un joc de badminton în parc?

 Evită social media

Nimic nu e mai deprimant într-o zi de duminică decât să vezi cum toți prietenii tăi își postează poze de la petreceri, concerte sau din vacanțele exotice pe care și tu ți le-ai dorit de atât de mult timp, dar nu ai avut banii necesari.

Dacă vrei să ieși din monotonie, poți apela oricând la credite pentru a susține o vacanță specială cu toată familia sau cu persoana iubită. Până la urmă, experiențele ne îmbogățesc sufletul mai mult decât obiectele de valoare.

 Plănuiește

Se spune că trebuie să îți înfrunți frica dacă vrei să treci peste ea. De aceea, o soluție bună ar fi să iei un carnețel și să plănuiești săptămâna ce urmează. De la activitățile de acasă, până la cele de la birou, fă-ți o listă care să te ajute să le gestionezi mai bine și într-un timp mai util. Vei vedea că săptămâna îți va fi mult mai ușoară și vei fi mult mai productiv.

 Alocă timp pentru tine

O duminca reușită nu trebuie neapărat să îi includă și pe ceilalți. Dacă ai nevoie de timp cu tine, atunci ce mai aștepți? Vizionează un film acasă, meditează, fă yoga, urmărește videoclipuri motivaționale și orice îți susține dezvoltarea personală.

Ai un plan mare? Vrei să investești în tine? Aplică la credite mari pe termen lung. Ele îți oferă susținerea financiară de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini visurile. Fie că vrei să îți cumperi o mașină, să faci un curs important sau să-ți renovezi casa, totul este posibil cu Credius.