Cum poți folosi greșelile din trecut pentru a reuși în viitor

Toată lumea fuge de eșec, iar acesta este un lucru cât se poate de normal. Totuși, experiențele mai puțin plăcute din viața noastră ne fac să ne mobilizăm, să conștientizăm situația și să mergem în faţă mai puternici decât înainte.

Eșecul este un bun profesor

Deși îl putem asemăna cu acel profesor exigent de care nu ne-a plăcut niciodată atunci când eram la școală, eșecul ne poate învăța foarte multe lucruri benefice pentru viitor. Poate că nu îți amintești cu plăcere de acel profesor, dar probabil că ai reținut mai mult din materia sa decât din cea a unuia care avea o prezență mai plăcută și care era mult mai înțelegător.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Te învață să inovezi

Atunci când ne lovim de nereușită, suntem constrânși să ieșim din zona de confort, iar acest lucru este primul pas către o atitudine mai productivă. Ne simțim nevoiți să venim cu o nouă abordare, să schimbăm ceva, bineînțeles, în bine. Eșecul ne face să ne dorim să inovăm, să spargem gheața și să încercăm noi soluții pentru problemele noastre.

Te încurajează să fii sincer cu tine

Tuturor li se întâmplă să treacă prin perioade în care să aibă nevoie de ajutor, nu este nicio rușine. Poate că ai nevoie de susținere financiară și nu vrei să-ți deranjezi prietenii cu împrumuturi. Este un lucru perfect normal, tocmai de aceea poți apela oricând la credite. Poate că prietenii tăi nici nu au banii de care tu ai nevoie. Fii sincer cu tine și apelează la cineva atunci când ai nevoie de ajutor, fie că vorbim despre susținere financiară sau morală.

Te ajută să nu mai iei lucrurile personal

Până la urmă, se spune că viața este ca un business, deci ca o afacere. Trebuie să gândești obiectiv și să nu mai pui la suflet tot ce auzi de la ceilalți. Prea puțini te vor susține atunci când te deschizi și le mărturisești problemele tale, așa că va trebui să păstrezi distanța dintre gânduri și sentimente. Această abordare este spre beneficiul tău și tu o știi prea bine.

Iată că eşecul poate fi un foarte bun profesor. Din fiecare experiență neplăcută învățam lucruri noi care ne fac mai puternici și mai aproape de locul în care vrem să ajungem pentru a ne realiza. Fie că apelezi la credite sau că ai nevoie de susținere din partea celor apropiați, nu ezita să ceri ajutor atunci când ai nevoie.