Ce să faci atunci când băncile te refuză

Creditele de la bănci sunt mult mai greu accesibile pentru că, în cazul în care nu ai un istoric solid la instituția respectivă, aceasta nu te va putea ajuta. Astfel, obținerea împrumutului mult dorit poate reprezenta un adevărat calvar atunci când vorbim despre aceste tipuri de instituții. Pentru a putea favoriza aprobarea unui credit, trebuie să folosești serviciile băncii pentru o perioadă mai lungă de timp, timp pe care probabil că nu îl ai.

Cum te ajutăm?

Credius îți vine în ajutor cu soluții flexibile pentru situația ta. Poți apela la credite mici, mari sau chiar la pachete anticredit care să te ajute să îți achiți creditele pe care le-ai făcut înainte și care îți pun dificultăți. Te susținem și îți oferim bani chiar dacă nu ai un istoric favorabil în biroul de credit.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Pentru astfel de situații, poți apela oricând la creditul nostru special, și anume creditul pentru redresare. Acesta este menit să te salveze atunci când nicio ușă nu ți se mai deschide.

De ce te ajutăm?

Pentru că știm cât de greu îți este atunci când ai nevoie de ajutor și nimeni nu dorește sau nu poate să îți întindă o mână. Știm că băncile au criterii mult mai aspre în privința acordării creditelor, iar alte IFN-uri oferă împrumuturi cu termene prea scurte de plată, ceea ce îți poate face viața și mai grea.

Soluția potrivită pentru tine este un credit rapid care să îți acopere nevoile și pe care să îl poți rambursa într-un timp convenabil, în așa fel încât să nu ai probleme cu achitarea ratelor și, implicit, cu istoricul bancar.

Se poate obtine un imprumut cu istoric negativ de catre persoanele care au avut probleme in trecut cu biroul de credit.

De ce Credius?

Pentru că noi, prin capacitatea noastră de inovare, am dezvoltat programe care să îți aducă soluții mult mai flexibile și să facă împrumuturile mult mai accesibile. Credius nu îți oferă credite mici până la salariu, ci credite mici care se întind pe luni întregi, pentru ca tu să poți plăti liniștit.

Întotdeauna există o soluție, chiar și atunci când pare că nimic nu merge așa cum ți-ai dori. De aceea, noi îți stăm la dispoziție oricând ai nevoie. Aplică la un credit acum, iar colegii noștri te vor suna în 60 de minute.