Încă nu știi unde vei petrece sărbătorile de iarnă? Ia un credit pentru concediu de la Credius și alege chiar tu destinația!

Nici nu am ajuns la finalul lunii octombrie, că, în jurul tău, auzi doar întrebarea: “Tu unde faci sărbătorile de iarnă?”, o întrebare la care tu nu ai alt răspuns decât tăcerea. Te gândești că vei rămâne acasă și anul acesta, pentru că bugetul nu îți permite să petreci sărbătorile de iarnă nici măcar la munte, darămite în străinătate. Ia un credit online de la Credius și cumpără acum un pachet turistic de sărbători.

Credius, împrumut online doar cu buletinul

Ți se pare că e prea devreme să te gândești deja la sărbătorile de iarnă? Gândește altfel. Acum, ai toate șansele să găsești pachete turistice mai ieftine. Dacă mai aștepți o lună, prețul va fi mult mai mare. Consultă-te cu familia asupra destinației și, apoi, vino la Credius, aplică pentru un împrumut online și achiziționează pachetul turistic la care nici măcar nu ai îndrăznit să visezi până acum.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Poți să obții un împrumut rapid nebancar la distantă de doar un click, din fața laptopului, fără să mai ai nevoie de un intreg dosar de documente.

Un credit pentru concediu de la Credius îți aduce rate mici și fixe, să îți rămână bani și de suveniruri pentru cei dragi. La Credius, ai oferte personalizate și planuri de finanțare multiple, astfel încât să poți alege creditul de care ai nevoie. De exemplu, poți aplica pentru un credit pe termen lung, care îți aduce până la 25.000 de lei și o perioadă de finanțare de până la cinci ani.

Credius, credite ieftine pentru vacanțe de vis

Așa că, dacă vrei un credit avantajos, acum e momentul să îl obții. Iar procedurile sunt foarte simple. Trebuie doar să intri pe site-ul Credius, să completezi cererea online și, în mai puțin de 60 de minute, îți putem oferi un credit rapid doar cu buletinul. Doar cu buletinul? Da, un credit fără adeverință de salariu, fără alte documente. Un credit pe care îl poți obține la orice oră, inclusiv în weekend.

În plus, fiecare credit urgent de la Credius este dotat cu pachetul ANTICREDIT, care îți aduce și alte avantaje. Astfel, rambursarea anticipată a unui împrumut urgent nu presupune achitarea unui comision, pentru că pachetul ANTICREDIT ieftinește creditul și oferă bonusuri. Cu alte cuvinte, te vei bucura de un credit ieftin și, dacă achiziționezi din timp un pachet turistic, și de o vacanță ieftină.

Credius, creditul de azi pentru vacanța de mâine.