Îți dorești un televizor nou? Cu un împrumut online de la Credius, îl poți avea chiar azi!

Cupele europene sunt în plină desfășurare, la fel și Liga I, dar și campionatele din Anglia, Spania, Italia, Germania, etc., așa că nu există săptămână fără meciuri interesante. Dar tu nu le poți vedea pe toate, pentru că soția are alte preferințe. Ea vrea filme sau reality show-uri. Ia un împrumut online de la Credius, cumpără un televizor nou și te poți uita liniștit la toate meciurile, începând de azi.

Credit online pentru un televizor nou

Vezi ce oferte îți propun magazinele de electrocasnice, alege un televizor și, apoi, aplică pentru un credit pe termen scurt de la Credius. În mai puțin de 60 de minute, Credius îți poate oferi banii de care ai nevoie pentru un televizor nou. Un credit pe termen scurt îți aduce până la 1.800 de lei și o perioadă de finanțare de până la cinci luni. Practic, împrumuți de la Credius bani până la salariu.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Iar noi ne vom asigura că te vei beneficia de un credit avantajos, cu rate mici și fixe și transparență totală, să știi de la început cât ai de plătit. Iar ratele mici transformă orice împrumut online de la Credius într-un credit ieftin. În plus, nu trebuie să pregătești adeverință de salariu sau alte documente, pentru că noi îți oferim, la orice oră, inclusiv în weekend, un credit doar cu buletinul.

Credius – credit urgent doar cu buletinul

Cum poți beneficia de un astfel de credit urgent? Intri pe site-ul Credius, completezi cererea de finanțare și, în mai puțin de 60 de minute, te poți alege cu un credit online. Apoi, tot online, îți poți comanda televizorul pe care îl vrei, profitând de ofertele personalizate și planurile de finanțare multiple oferite de Credius. Cu alte cuvinte, Credius îți oferă un credit online în cele mai avantajoase condiții și cu disponibilitate imediată.

În plus, te poți bucura și de alte avantaje. Iar asta, prin prisma faptului că orice credit rapid de la Credius este însoțit de pachetul ANTICREDIT. Ce înseamnă acest lucru? Că, dacă te hotărăști să rambursezi anticipat un împrumut urgent accesat de la Credius, nu achiți vreun comision. Dimpotrivă. Pachetul ANTICREDIT ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată.

Credius, alături de tine 24/24.