Ai nevoie de bani urgent? Ia un credit online de la Credius și rezolvă-ți problemele acum!

Fiecare dintre noi se confruntă, la un moment dat, cu o situație neprevăzută, care dă peste cap chiar și cel mai atent planificat buget. Mai devreme sau mai târziu, toți trecem printr-un astfel de moment. E inevitabil. Dacă tu te afli acum în această situație, nu dispera și nu apela la rude sau prieteni, poate sunt mai strâmtorați ca tine. Ia un credit online de la Credius și rezolvă-ți problemele.

Credius, soluția până la salariu

Indiferent care ar fi acestea, pentru că noi, cei de la Credius, nu te întrebăm ce vrei să faci cu banii, ci îți oferim, 24 de ore din 24, inclusiv în weekend, sprijinul de care ai nevoie pentru a depăși orice moment greu prin care treci. Știm că, în astfel de situații, timpul este crucial, tocmai de aceea îți oferim, în mai puțin de 60 de minute, soluția până la salariu.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Ce înseamnă soluția până la salariu? La Credius, înseamnă un credit pe termen scurt, care îți aduce o sumă cuprinsă între 600 și 1.800 de lei și o perioadă de finanțare de până la cinci luni. Adică, un credit de nevoi personale mai ieftin decât alte credite rapide pe termen scurt. În plus, ai posibilitatea de a accesa o finanțare stând în fotoliu, aplicând pentru un împrumut online de la Credius.

Credit urgent doar cu buletinul

Iar asta înseamnă că, dacă ești în căutarea unui credit urgent, nu e nevoie să vizitezi una din cele peste 50 de filiale Credius din toată țara. E de ajuns să intri pe site-ul Credius, să completezi cererea de finanțare și, în cel mult 60 de minute, poți beneficia de un credit ieftin care să îți ofere rezolvarea pentru problemele financiare pe care le traversezi.

La Credius, poți aplica pentru un credit doar cu buletinul, pentru că nu mai e nevoie de alte documente. În plus, orice credit rapid de la Credius este dotat cu pachetul ANTICREDIT, care ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Iar acest lucru, alături de ratele mici și fixe și transparența totală, transformă orice finanțare Credius într-un credit avantajos și accesibil.

Credius, partenerul tău de nădejde.