Soția își dorește o mașină de spălat rufele? Cu un credit urgent de la Credius, o poate avea chiar azi!

Dacă tu îți dorești un smartphone nou, soția ta visează la electrocasnice utile pentru întreaga familie. Iar o mașină de spălat rufele se regăsește pe această listă. Mai ales de când nu mai are curajul să folosească vechea mașină de spălat și, de câteva zile, se chinuie să spele manual. Ia un credit urgent de la Credius și cumpără-i chiar azi o mașină de spălat nou-nouță.

Credite online pentru electrocasnice noi

Și, dacă tot ai de gând să faci o astfel de investiție, alege înțelept. Optează pentru o mașină de spălat performantă, nu una care să dea rateuri la scurt timp după achiziție. Poți alege, de exemplu, o mașină de spălat cu uscător. Poate soția nu ți-a dat de înțeles că vrea o mașină de spălat 2 in 1, dar asta pentru că știe că, în momentul de față, bugetul familiei este insuficient.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Dar, dacă aplici la Credius pentru un credit pentru achiziția de bunuri, vei elimina din start problema bugetului insuficient. Iar asta, întrucât un astfel de împrumut urgent de la Credius îți poate oferi, în cel mult 60 de minute, o sumă cuprinsă între 600 și 15.000 de lei și o perioadă de finanțare de până la 60 de luni. Ce spui, un astfel de credit rapid te trimite direct la cumpărături sau nu?

Credit ieftin și avantajos doar cu buletinul

Dacă încă nu ești convins că o finanțare Credius este soluția potrivită, îți mai spunem că poți beneficia de finanțare maximă cu documente minime. Adică, de un credit doar cu buletinul. Și, în plus, poți aplica pentru pentru o finanțare Credius chiar din fața calculatorului. Intri pe site-ul Credius, completezi cererea și, în mai puțin de 60 de minute, poți beneficia de un împrumut online.

Iar dacă ai nevoie și de alte electrocasnice, am scris un articol anterior despre cum Credius te ajuta cu un credit urgent pentru nevoi personale.

Iar noi îți garantăm că te vei bucura de un credit avantajos, care să îți ofere rate mici și fixe și o transparență totală. În plus, pachetul ANTICREDIT transformă orice împrumut rapid de la Credius într-un credit ieftin și accesibil, pentru că pachetul ANTICREDIT, oferit în premieră mondială de Credius, ieftinește creditul, crește gradul de flexibilitate și oferă bonusuri la rambursarea anticipată.

Credius, alături de tine 24/24.