Vrei o bucătărie modernă? Ia un credit online de la Credius și împlinește-ți visul!

De o bună bucată de vreme, soția îți tot spune că ar vrea și ea o bucătărie modernă, iar ideea îți surâde și ție. Din păcate, însă, bugetul nu vă permite o astfel de investiție, iar bucătăria modernă la care visați amândoi riscă să rămână doar o iluzie. Dar Credius vă poate ajuta să vă împliniți visul și vă oferă un credit pentru achiziția de bunuri care poate da o imagine complet nouă bucătăriei voastre.

O bucătărie modernă cu un credit online

Vorbește cu soția, vezi ce și-ar dori ea – poate un frigider nou, un aragaz la fel de nou și o hotă mai performantă -, apoi gândește-te ce anume ți-ai dori tu – poate o mașină de spălat vasele, să scapi de corvoada de a spăla vasele după fiecare masă – și faceți împreună lista de cumpărături. Vedeți de câți bani aveți nevoie pentru a moderniza bucătăria și aplicați pentru un credit nebancare de la Credius.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Cum? Simplu, completați cererea de finanțare de pe site-ul Credius și, în mai puțin de 60 de minute, puteți beneficia de un credit pentru achiziția de bunuri. Un astfel de credit de nevoi personale, pe care îl puteți obține doar cu buletinul, vă aduce până 50200 de lei, bani pe care să-i folosiți pentru modernizarea bucătăriei. Și, stați liniștiți, un astfel de împrumut online poate fi rambursat în următorii cinci ani.

Credius, credite fără dureri de cap

Ratele mici și fixe și transparența totală transformă orice finanțare de la Credius într-un credit avantajos, pentru că veți ști de la bun început cât veți avea de plătit. Iar ofertele personalizate și planurile de finanțare multiple oferite de Credius vă ajută să alegeți exact creditul rapid de care aveți nevoie, unul pe care îl puteți obține, la orice oră, cu documente minime, fără adeverință de salariu.

În plus, orice împrumut urgent de la Credius este dotat cu pachetul ANTICREDIT, care ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Astfel, vă veți bucura din plin nu doar de bucătăria voastră modernă, care va stârni invidie printre prieteni și vecini, ci și de un credit fără dureri de cap, care să se plieze exact pe dorințele și nevoile voastre.

Credius, partenerul tău de nădejde.