Credite pentru renovare – Soluția perfectă pentru casa ta

Ai plănuit de ceva vreme să faci curățenie generală și să te ocupi de renovarea locuinței tale, însă primăvara a trecut pe lângă tine și tu tot nu ai avut buget. Dacă banii sunt singura problemă care încă te împiedică să-ți duci planul la capăt, nu te îngrijora. Credius îți oferă un credit mare pe termen lung care să acopere toate cheltuielile. În doar 60 de minute, obții toți banii de care ai nevoie și te poți apuca liniștit de treabă. Nu e prea târziu!

Credit mare pentru planuri mari

Cu Creditul Mare pe Termen Lung de la Credius dai viață instant planurilor tale. Prin creditul mare, poți să obții o sumă de până la 30.000 de lei, așa că nu trebuie să îți faci probleme în privința bugetului. Poți să îți planifici cheltuielile așa cum vrei tu, alocând sume considerabile pentru zugrăvit, schimbarea parchetului sau a gresiei, cumpărarea unor piese noi de mobilier și orice alte nevoi pentru casa ta. Tot ce trebuie să faci este să completezi online cererea de credit în doar patru pași simpli. Fără adeverință de venit sau alte documente. Doar cu buletinul. Dacă erai în căutarea unui credit rapid online, poți apela cu încredere la Credius.

Suma credit:3 000 lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Cumpărături direct de pe canapea

Pentru că mobila și electrocasnicele potrivite sunt indispensabile unei locuințe, îți oferim posibilitatea de a le achiziționa oricând printr-un împrumut rapid. Mai mult, poți să faci cumpărăturile direct de pe canapeaua ta. Cum? Prin serviciul Online-online by Credius, care permite efectuarea cumpărăturilor online prin credit online. Intră în oricare dintre magazinele partenere Credius din domeniul mobilierului, electronicelor și electrocasnicelor și adaugă în coș toate produsele preferate. La sfârșit, selectează opțiunea de plată prin credit online. Nu e nevoie să ai bani pe card. În mai puțin de o oră îți oferim răspunsul și îți livrăm produsele acasă.

Nu-ți mai amâna planurile de pe o zi pe alta. Credius, partenerul tău de nădejde, îți oferă un credit mare pe termen lung pentru orice nevoi.