Ce este un calculator rate credit si cum te poate ajuta?

Se poate ca uneori sa ai nevoie de credite nebancare de nevoi personale, pentru a putea depasi anumite situatii provocatoare, precum poate fi o urgenta medicala sau o problema financiara. Insa, inainte de a aplica pentru un astfel de imprumut, este necesar sa folosesti un calculator rate credit, pentru a vedea daca te poti descurca cu rambusarea lunara a banilor. 

In cazul in care ai mai auzit despre acest calculator, insa nu stii exact ce este si cum te poate ajuta, Credius vine in ajutorul tau cu toate datele de care ai nevoie. Este esential sa fii cat mai bine informat, atunci cand vine vorba despre credite, pentru a putea gestiona cat mai bine venitul casei.  

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Ce functioneaza un calculator rate credit? 

Un calculator rate credit este un instrument care te poata ajuta sa afli costul pe care trebuie sa-l inapoiezi lunar institutiei financiare alese, pentru o anumita suma imprumutata. Un astfel de calculator tine cont de dobanda, DAE, comisioane. Practic, inainte de a aplica pentru un credit, foloseste un astfel de calculator, pentru a sti din timp daca poti rambursa eficient banii, tinand cont de veniturile familiei. 

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci suma de care ai nevoie si perioada pe care doresti sa faci creditul. Da click pe “Aplica acum” si analizeaza rezultatul final. Suma care iti apare este cea pe care trebuie sa o platesti lunar, pentru creditul dorit si perioada tastata. 

Dupa calcul, poti sa: 

-Incerci diferite scenarii, inainte de a te angaja la un imprumut. Introdu diferite perioade de creditare, pentru a vedea cum este influentata plata lunara si dobanda totala. 

-Vezi daca plata lunara se incadreaza in bugetul tau. Daca rata este prea mare, incearca  un termen mai lung de imprumut. 

-Decizi daca esti dispus sa platesti suma totala a dobanzii in schimbul imprumutului. Daca este prea mare, poti sa te orientezi catre un credit mai scurt. 

Daca modificarea duratei imprumutului nu iti ofera rata dorita, este posibil sa poti reduce costurile creditului, daca ceri mai putini bani. Poti ajusta valoarea imprumutata sau perioada, insa costurile fixe, precum este dobanda, raman aceleasi. 

Motivele pentru care sa utilizezi un calculator rate credit 

Este usor sa utilizezi un calculator rate credit. Nu ai nevoie de cunostinte tehnice pentru a folosi un astfel de instrument, asa ca poate fi luat in considerare de catre toti doritorii unui imprumut. In plus, este gratuit si este disponibil online pe site-ul Credius. 

Principalele aspecte pentru care este recomandat sa folosesti un calculator rate credit sunt urmatoarele: 

1.Accesibilitate 

Poti folosi un calculator rate credit direct pe site-ul Credius. Este usor de utilizat si de folosit pentru toata lumea si in orice moment al zilei.  

2. Necesitatea unui numar mic de informatii 

Nu trebuie sa  introduci date precum numele, numarul de telefon sau orice alte detalii personale, pentru a utiliza un calculator de imprumut personal. Trebuie doar sa tastezi informatiile legate de imprumutul care te intereseaza. Mai mult,datele pe care le furnizezi sunt sigure si nu sunt partajate cu nimeni. 

3. Precizie in rezultate 

Un calculator de rate are un algoritm in spate, care pe baza informatiilor introduse de tine, ofera date precise si fara erori de fiecare data cand este interogat.  

4. Planificare financiara 

Cand cunosti suma pe care trebuie s-o rambursezi, intelegi mai bine angajamentul financiar pe care intentionezi sa il accepti. Apoi, poti face modificari in bugetul si cheltuielile lunare,  pentru a te asigura ca inapoiezi banii asa cum se cuvine. In plus, utilizarea calculatorului te poate ajuta sa intelegi accesibilitatea imprumutului. 

Astfel, un calculator de imprumut personal este un instrument util pentru toti oamenii, deoarece ofera mai multa transparenta in ceea ce priveste creditele.  

Beneficiile pe care le ofera un calculator rate credit 

Exista multe avantaje ale utilizarii unui calculator de imprumut. Acestea sunt: 

-Poate cel mai evident beneficiu este ca acela ca te poate ajuta sa calculezi din timp platile lunare ale imprumutului la care te gandesti. Acest lucru poate fi de mare ajutor, mai ales daca ai nevoie sa imparti cheltuielile casei intr-un mod strict, dar eficient.  

-Un calculator de imprumut te poate ajuta sa compari diferite finantari. Acest lucru poate fi de folos, atunci cand incerci sa decizi care imprumut este potrivit pentru nevoile tale. Cand utilizezi acest instrument, poti introduce aceleasi informatii pentru fiecare credit in parte, pentru a lua cea mai buna decizie. Acest lucru te ajuta sa restrangi optiunile si sa alegi cea mai buna finantare. 

-Un alt mare avantaj al utilizarii unui calculator de imprumut este ca etimeaza platile totale ale dobanzii pe durata imprumutului. Aceste informatii pot fi foarte utile pentru a decide daca un anumit credit este sau nu potrivit pentru ceea ce ai nevoie.  

-De asemenea, este o modalitate excelenta de a economisi timp si bani, atunci cand vrei o finantare. Iti poate oferi toate informatiile esentiale de care ai nevoie, pentru a lua rapid o decizie financiara de viitor. 

Calculator rate credit – Concluzii 

In cazul in care te gandesti la varianta unui imprumut, afla ca la Credius ai mai multe optiuni din care poti alege imprumutul care sa ti se potriveasca in totalitate. Pe langa faptul ca in oferta gasesti atat credit de nevoi personale, credit pentru pensionari si pentru bunuri, ai posibilitatea de a aplica pentru un credit cu selfie. In cazul acestuia, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti faci o poza si sa fotografiezi buletinul, dupa care sa astepti doar cinci minute, pentru a benefica de suma dorita.  

In concluzie, inainte de a cere o finantare, foloseste calculatorul de pe site, pentru a te asigura ca imprumutul dorit reprezinta cea mai buna decizie financiara pentru tine si viitorul tau. In felul acesta, elimini riscul de a ramane fara bani in lunile in care ai credit la Credius, de exemplu, si esti nevoit sa rambursezi suma treptat, pentru a acoperi valoarea imprumutata.
Ia legatura cu noi si hai sa vedem cum te putem ajuta, astfel incat sa iesi din impasul financiar in care, poate, te afli in acest moment! Suntem alaturi de tine la fiecare pas, cu sumele dorite si promptitudinea de care ai atat de multa nevoie, prin intermediul ofertei de imprumuturi rapide!