Creditare oriunde în țară!

S-a analizat faptul că cei mai mulți români se gândesc atent înainte să aplice pentru un credit și în cele mai multe cazuri, nu împrumută mai mult decât stiu ca pot rambursa fără dificultăți.

Dar când prioritătile sunt stabilite și toate calculele sunt puse pe hârtie, tot ce trebuie să faci este să alegi suma, completezi cererea și ai banii imediat. În mai putin de 60 minute primești un răspuns! Atât de rapid funcționează lucrurile la noi!

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Suntem o companie care oferă acces la credite oricărei persoane, indiferent de vârstă, nivel de venituri sau antecedente financiare. Deținem peste 100 de puncte în toata țara și suntem prezenți chiar și la tine acasă, în Cluj Napoca!

Unde aplici de regulă pentru un credit?

La orice instituție bancară și nebancară eligibilă pentru acordarea de împrumuturi. Credius, una dintre cele mai cunoscute instituții nebancare, specializată în acordarea de credite, oferă împrumuturi pentru diverse situații. Pentru cei ieșiți la pensie sau pentru cei cu spirit de antreprenor și la început de drum, pentru cei plecați în străinătate, prin programul credite Diaspora, pentru nevoi personale sau pentru noi bunuri, atât pe termen lung sau scurt.

Avantajul la noi, e că poti aplica online, chiar și pentru un credit în Cluj-Napoca, alegând tipul de credit potrivit tie. Dacă îți este mai la îndemână, poți veni la cel mai apropiat birou Credius: Str. Regele Ferdinand, Nr. 22-26, Magazinul Central.

Poți apela la noi oricând ai nevoie de susținere financiară. Prin capacitatea noastră de adaptare, am dezvoltat programe care să îți aducă soluții mult mai flexibile pentru împrumuturi accesibile.

Suntem flexibili, serioși, și nu în ultimul rând rapizi. Poți aplica online pentru orice tip de împrumut ai avea nevoie. Îți punem la dispoziție sume începând de la 1000 de lei și până la 40000 de lei.