Suma credit:1000 lei
1000 lei 40000 lei
- +
Perioada de plata:20 luni
20 luni 60 luni
- +

Alege sistemul de rate descrescatoare si poti economisi

Vezi detalii
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Sfaturi esențiale înainte să aplici pentru un împrumut rapid

În ultimii ani, instabilitatea financiară reprezintă o problemă cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane, factorii declanșatori fiind diferiți de la persoană la persoană. Veniturile lunare pot fi insuficiente în multe cazuri din cauza cheltuielilor care depășesc aceste venituri, ori din cauza unor situații urgente neprevăzute.

Totusi, daca ești hotărât să aplici pentru un credit, nu lăsa stresul care survine ca urmare a lipsei banilor să te distragă de la a analiza cu atentie toate detaliile ce tin de acest pas.

3 sfaturi esențiale înainte de a aplica pentru un împrumut rapid

  1. Nu uita de limite! Setează-ți anumite limite când vine vorba de a aplica pentru un împrumut, realizând un sistem de prioritizare a cheltuielilor. Gândește-te de două ori dacă vei avea resursele financiare necesare pentru a înapoi banii împrumutați. Cu cât suma împrumutată e mai mare, cu atât efortul de a o înapoia crește.
  2. Prioritizează-ți cheltuielile! Înainte sa aplici pentru un împrumut rapid, este esențial să știi că va trebui să economisești fiecare venit, tocmai pentru a putea fi la zi cu ratele. De aceea, gândește-te și pune pe o listă cheltuielile pe care le vei avea de facut pentru luna urmatoare si nu te abate de la ea. Vezi daca vei putea sa platesti ratele la timp si in acest mod vei reusi totodata sa iti dai seama care este timpul in care sa poti sa dai inapoi banii primiti.
  3. Ia în calcul comisioanele! Deseori, pe lângă ratele lunare, oamenii trebuie să plătească şi o serie de taxe şi comsioane conexe, printre care: comision de analiză a dosarului, de administrare a soldului, de rambursare anticipată şi comisonul de întârziere la plată.

De ce să aplici pentru un împrumut rapid?

  1. Pentru că procesul este foarte facil și rapid
  2. Pentru că poți obține suma dorită într-un timp foarte scurt
  3. Pentru că ai nevoie doar de buletin și cererea de împrumut
  4. Pentru că poți aplica și online

Nu uita că poți apela la noi oricând ai nevoie de susținere financiară. Prin capacitatea noastră de adaptare, am dezvoltat programe care să îți aducă soluții mult mai flexibile pentru împrumuturi accesibile.