Credius – creditul care te ajută să îți împlinești visul

Tu cum reacționezi atunci când auzi, în stânga și în dreapta, replica “Nu le poți avea pe toate”? Iar asta, indiferent că îți este adresată ție sau nu. Ești unul dintre cei care s-au resemnat deja, mulțumindu-se cu monotonia, sau unul dintre cei care nu se mulțumesc cu puțin, știind că pot avea mai mult. În primul rând, pentru că merită și, totodată, pentru că luptă din răsputeri pentru asta.

Credius, sprijinul tău financiar

Poate că, din varii motive, nu le poți avea pe toate, poate că nu îți poți împlini fiecare vis, dar asta nu înseamnă să renunți. Nici măcar atunci când nu mai ai resurse. Pentru că, atunci când simți că nu mai poți lupta de unul singur, știi că poți cere sprijin, că vrei să lupți pentru visul tău, să îl trăiești. Iar asta face Credius. E acolo pentru tine, să te ajute să îți împlinești fiecare vis. E sprijinul tău financiar.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Și, dacă alții au un singur vis și au nevoie de o viață întreagă să îl vadă împlinit, tu nu trebuie să te limitezi la un singur vis. Le poți trăi pe toate. De la cel mai mic, la cel mai mare. Și nu va trebui să aștepți o viață întreagă pentru asta. Ci mai puțin de o oră, pentru că, la Credius, poți obține orice credit în 60 de minute. Chiar și mai puțin. Pentru că vii la Credius pentru un credit rapid.

Credit fără adeverință de salariu

Dar primești mai mult, nu doar o finanțare rapidă. Pentru că noi îți oferim, la orice oră din zi sau din noapte, inclusiv în weekend, un credit rapid, ieftin și simplu. Adică, un credit fără dureri de cap. Iar asta înseamnă, din punctul nostru de vedere, un credit doar cu buletinul. Iar din punctul tău de vedere, un credit fără adeverință de salariu. Da, la Credius, totul e atât de simplu.

Și accesibil. Tuturor, indiferent de vârstă. La Credius, oricine poate obține, în mai puțin de 60 de minute, un credit mic pe termen scurt (450-1.800 de lei, rambursabil în 1-5 luni), un credit mare pe termen lung (600-25.000 de lei, rambursabil în 6-60 luni) sau un credit pentru achiziția de bunuri (600-15.000 de lei, rambursabil în 6-60 luni). Astfel, fiecare poate obține creditul nevoilor sale.

Credius, credite pentru pensionari

Inclusiv bătrânii, pentru că noi, cei de la Credius, nu ținem cont de vârstă, ci de nevoi. Astfel, orice vârstnic poate obține, în mai puțin de o oră, un credit pentru pensionari (600-25.000 de lei, rambursabil în 6-60 luni). Iar asta, întrucât noi, cei de la Credius, știm că inclusiv bătrânii visează, dar, din păcate, sunt ignorați, de cele mai multe ori. Nu și de data aceasta.

Daca iti doresti un credit online urgent pentru pensionari atunci noi ti-l putem oferi in timp record si fara batai de cap.

Tocmai de aceea, la Credius există, 24 de ore din 24, inclusiv în weekend, planuri de finanțare multiple și oferte personalizate. Și nu numai atât. Ci și costuri mici, rate fixe și transparență totală. Și, în plus, pachetul ANTICREDIT, care ieftinește creditul și, la rambursarea anticipată, nu presupune achitarea unui comision, ci încasarea unui bonus. Exact ca într-un vis.

Dacă și tu vrei să îți împlinești visul, contactează-ne. Ori prin intermediul uneia din cele peste 50 de filiale Credius din toată țara, ori prin intermediul formularului online de pe site-ul Credius. îți ia doar cinci minute să completezi formularul. Dacă nu ai timp, lasă-ne un mesaj și te sunăm noi. Pentru că vrem să te ajutăm să îți împlinești visul. Nu peste cine știe cât timp, ci aici și acum.

Trăiește-ți visul alături de Credius.