Credius, creditul care te trimite în concediu doar cu buletinul

Vara se apropie de sfârșit, iar tu ești unul dintre cei care încă nu au plecat din concediu. Iar asta, nu pentru că nu te-ai hotărât asupra destinației, doar visezi la acel loc de luni bune, ci, pur și simplu, pentru că bugetul pe care îl ai la dispoziție nu îți permite. Acum, însă, problemele tale financiare au și rezolvare. Ia un credit in 24 de ore doar cu buletinul de la Credius și mergi liniștit în vacanță, să te relaxezi câteva zile alături de cei dragi și departe de grijile care te macină în fiecare zi.

Completează bugetul cu o finanțare Credius

E un concediu pe care îl meriți din plin și de care ai mare nevoie, după ce ai muncit, din zori și până în seară, aproape un an întreg. Tu nu obosești niciodată? Ești om, nu robot, așa că o pauză ți-ar prinde tare bine. Ai amânat destul planurile tale, acum e momentul să le urmezi, să îți împlinești visul. Bugetul insuficient nu ar trebui să te mai țină pe loc. Completează-l, rapid și simplu, cu o finanțare Credius, care îți oferă, în cel mai scurt timp, cel mai ieftin credit urgent.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Dacă vrei să îți împlinești visul, nu ezita să ne contactezi. Aici și acum. Ai la dispoziție peste 50 de filiale Credius în toată țara, dar, dacă nu ai cum să ajungi la una din ele, ne poți contacta online, completând, în mai puțin de cinci minute, formularul de pe site-ul Credius. Dacă nu ai timp, lasă-ne un mesaj și, în cel mai scurt timp, te vom contacta noi. Cum timpul tău este important pentru noi, aici, la Credius, suntem alături de tine 24 de ore din 24. Inclusiv în weekend.

Credius, credit pentru concediu doar cu buletinul

Credius te trimite în concediu doar cu buletinul. Cum așa? Simplu, dacă vrei un credit pentru concediu de la Credius, ai nevoie doar de buletin. Cu documente minime, îți oferim, în cel mult 60 de minute, finanțare maximă. La Credius, ai planuri de finanțare multiple și oferte personalizate, așa că poți alege liniștit creditul potrivit nevoilor tale. Dacă vrei un credit pentru concediu, îți oferim o sumă cuprinsă între 600 și 15.000 de lei și o perioadă de finanțare între 6 și 60 de luni.

Aplică acum la un împrumut rapid cu buletinul și ia-ți de pe cap grijile bugetului de concediu! Este mai ușor ca oricând să faci rost de bani repede și să-ți pui în aplicare planurile de vacanță.

În plus, la Credius ai aprobare rapidă pentru orice credit, costuri mici, rate fixe și transparență totală. Adică, un credit fără dureri de cap, fără taxe ascunse. Un credit rapid, simplu, ieftin și eficient. Cum orice credit de la Credius include, în premieră mondială, pachetul ANTICREDIT, care oferă bonusuri și ieftinește creditul, ți-am mai pregătit o surpriză. Rambursând anticipat un credit contractat de la Credius, nu achiți vreun comision. Dimpotrivă, primești un bonus din partea noastră.

Credius, cel mai ieftin credit urgent.