Credius îți face sărbătorile mai frumoase

Este luna Decembrie și se apropie mult așteptatele sărbători de iarnă. Toată lumea își pregătește din timp economii, în fiecare an, pentru această perioadă. Luna cadourilor este un prilej pentru oameni să ofere și, desigur, să aibă bucuria de a primi înapoi de la cei dragi.

Totuși, se întâmplă ca unii dintre noi să nu fie la fel de norocoși încât să își permită să pună bani deoparte cu luni înainte. Pentru aceștia există creditul de nevoi personale de la Credius. Pentru ca sărbătorile tale de iarnă să fie mai îmbelșugate, noi îți punem la dispoziție credite mici și mari pentru tot ce vrei să faci. Un credit nebancar de la Credius este mult mai avantajos decat creditele clasice, deoarece se acordă rapid, condițiile si documentele sunt minime, iar rambursarea anticipata îți aduce bani în loc sa te taxeze.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

 O vacanță specială

Poate că îți dorești ca anul acesta să îți petreci Crăciunul și Revelionul undeva la munte sau chiar în altă țară. Poate că îți dorești sărbători în țările calde, unde să stai la plajă și să savurezi o băutură răcoritoare pe șezlong. În funcție de planurile tale, poți opta pentru un credit mic pe termen scurt sau pentru unul mare pe termen lung.

 Cadouri pentru toată familia

Aici e clar că nu poți să omiți pe nimeni, mai ales pe cei mici și nerăbdători să îl vadă pe Moș Crăciun. De aceea, creditul pentru bunuri este o soluție excelentă prin care poți împăca și capra și varza. Cu sume de până la 20000 de lei, vei avea posibilitatea să îți achiziționezi televizorul LCD mult dorit, un laptop de ultimă generație sau un telefon nou-nouț din gama premium.

 O petrecere de neuitat

În cazul în care vrei să organizezi o petrecere memorabilă pentru toată familia, un credit mic pe termen scurt este soluția cea mai eficientă. Cu sume de până la 3000 de lei, vei avea suficienți bani pentru a organiza o masă festivă deosebită și pentru a-I invita pe toți cei dragi ție, în așa fel încât să fiți în formula completă la sfârșit de an.

Momentele speciale contează cel mai mult, așa că este timpul ca, în această iarnă, să nu mai faci niciun compromis și să fii fericit alături de toți cei pe care îi dorești aproape. Noi suntem alături de tine și îți oferim resursele de care ai nevoie pentru tot ce ți-ai propus.