Cum să alegi cadourile de sărbători pentru cei dragi

Perioada sărbătorilor este din ce în ce mai aproape, iar preocupările tuturor se rezumă la pregătiri, la planuri și la alegerea cadourilor pentru familie, pentru prieteni și pentru colegii de la locul de muncă. Ei bine, ne-am gândit că ți-ar fi foarte de folos dacă ai citi un ghid simplu și scurt despre cum să alegi cadoul cel mai potrivit pentru cei dragi.

 Familie

Familia ar trebui să fie cel mai simplu de mulțumit, din moment ce îi cunoști cel mai bine și beneficiezi și de ajutorul celorlalți membri care te pot inspira cu câteva sugestii. De obicei, fiind mai apropiați, îți poți da seama ce anume i-ar face fericiți și chiar poți încerca să deduci un răspuns după reacțiile pe care le au atunci când aduci vorba total întâmplător despre un anumit cadou.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

 Prieteni

La fel precum în cazul familiei, dacă prietenii tăi reprezintă un grup unit, atunci cu siguranță că te poți consulta cu ceilalți și poți obține indicii importante despre ceea ce le-ar surâde cu ocazia sărbătorilor. Poți opta pentru cadouri simbolice care să amintească de prietenia voastră sau poți să fii mai special și să-i cumperi prietenului cel mai bun exact acel cadou nebunesc la care nu s-ar fi așteptat nimeni; doar pentru asta sunt prietenii cei mai buni.

 Colegii de la birou

În cazul colegilor de la birou, de cele mai multe ori se organizează deja cunoscutul ‘’Secret Santa’’, în cadrul căruia se extrag bilete și se oferă cadouri sub anonimat. E de înțeles că aici nu e cazul să vorbim despre lucruri scumpe, ci despre daruri simbolice, amuzante și spontane care se încadrează într-o limită care este de obicei stabilită de manageri.

 Persoana iubită

Dacă ești unul dintre norocoșii care se află alături de persoana iubită în pragul sărbătorilor, atunci probabil că știi destul de bine ce anume îi place și ce anume îi displace. Poate că ați discutat deja despre asta, iar dacă jumătatea ta e genul mai pragmatic, atunci poate că ar trebui să vorbiți deschis despre acest subiect și să nu îi faci o surpriză care să nu o impresioneze deloc plăcut.

Cadourile de crăciun nu trebuie să fie un stres atât de mare. Până a urmă este important să fim alături de cei dragi și să le oferim căldura noastră, pentru că la cum se anunță temperaturile, sigur au nevoie, atât la propriu, cât și la figurat. În cazul în care nu ai banii necesari, aplică la un împrumut rapid de la Credius.

Îți oferim un credit urgent, cu aprobare online 100%, în doar 60 de minute și cu virarea banilor în contul tău personal!