Cu ajutorul vostru, Credius a strâns 7.200 de lei pentru Fundația Nane. Campania continuă până la miezul nopții, implică-te și tu!

Cu câteva ore înainte de finalul campaniei-concurs pentru sprijinirea Fundației Nane, Credius a strâns, cu ajutorul vostru, 7.200 de lei pentru fundația care sprijină 40 de copii cu dizabilități. În cele câteva ore rămase până la mizeul nopții, când se încheie campania inițiată de Credius, gestul tău nobil poate face diferența. ÎNSCRIE-TE ȘI TU ACUM, COMPLETÂND FORMULARUL DE AICI!

Credius donează în numele tău 1 leu pentru copiii cu dizabilități de la Fundația Nane

De ce să te implici și tu în această campanie? Deoarece Credius donează 1 leu Fundației Nane în numele fiecărui participant. În plus, fiecare adresă de e-mail validă înscrisă îi garantează partipantului locul în cursa pentru cele 10 premii a câte 600 de lei oferite de Credius. Alătură-te și tu celor 7.200 de români cu suflet nobil și implică-te în campania pentru Fundația Nane.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Banii strânși până acum pentru Fundația Nane acoperă aproximativ 25 de ore de kinetoterapie, 25 de ore de terapie ABA și 25 de ore de logopedie. Cum orice ședință de terapie este extrem de importantă pentru fiecare din cei 40 de copii cu dizabilități sprijiniți de Fundația Nane, timpul rămas până la încheierea campaniei și implicarea ta pot face diferența. Pentru că tu poți face diferența!

Gândește-te doar că, în fiecare lună, miniclubul “Prietenii lui Nane”, sprijinit în totalitate de Fundația Nane, are cheltuieli de aproximativ 5.000 de euro. Această sumă asigură medicamentele, tratamentele și terapiile celor 40 de copii cu dizabilități, transportul zilnic al acestora la fundație și, apoi, acasă, dar și hrana zilnică pe care o primesc la Fundația Nane.

Te înscrii cu o adresă de e-mail validă, sprijini Fundația Nane și poți câștiga 600 de lei

Implică-te și tu acum în această campanie nobilă. Completează aici formularul de înscriere, iar Credius donează 1 leu pentru Fundația Nane în numele fiecărui participant înscris cu o adresă de e-mail validă. Odată înscris în concurs, ești înscris automat și în cursa pentru unul din cele 10 premii a câte 600 de lei oferite de Credius în cadrul acestei campanii-concurs.

Lista participanților la concursul organizat de Credius va fi publicată în data de 17 ianuarie 2017. În data de 19 ianuarie 2017, ora 11.00, va avea loc o tragere la sorți în urma căreia Credius va acorda 10 premii a câte 600 de lei. Data limită de revendicare a premiilor este 26 ianuarie 2017. Premiile nerevendicate intră în cea de-a doua extragere, care va avea loc în data de 2 februarie 2017.

Și de această dată, câștigătorii își pot revendica premiile în decurs de o săptămână. Dacă și după această extragere vor exista premii nerevendicate, va avea loc o nouă tragere la sorți, în data de 9 februarie 2017. Fundația Nane va intra în posesia banilor donați de Credius în numele participanților la concurs în data de 1 februarie 2017.

Credius – Împreună facem diferența!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/credius/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 Comments

  1. PATKA VETA spune:

    buna ziua! Va multumesc pentru premiu acordat!
    Din motive de boala nu ma pot deplasa la nici o sucursala din alte judete
    Eu locuiesc in Harghita, com. Ditrau
    str.Petofi Sandor nr.22
    tel.0747491956
    am confirmat primirea mail de la dumneavoastra.Distantele pana la o sucursala depaseste 140 de km
    Am probleme de sanatate si nu pot ajunge pentru semnarea formularului. Ce se intampla in acest caz???

  2. credius spune:

    Buna ziua, pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 031 9005.

Comments are closed.