Cum ne pregătim pentru toamnă

Toamna bate la ușă, ploile deja au început să își facă simțită prezența, iar diminețile sunt din ce în ce mai răcoroase pe zi ce trece. Oricât de greu ne-ar fi să acceptăm, vara a trecut, iar noi trebuie să începem pregătirile pentru sezonul rece.

Fie că vorbim despre culegerea recoltelor sau despre întreținerea locuinței, avem nevoie de o sumă considerabilă de bani pentru a le pune pe toate cap la cap. De aceea, Credius îți vine în ajutor cu un credit mare pe termen lung potrivit pentru nevoile tale.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Consolidare acoperiș

Sezonul ploios este cel mai mare inamic al acoperișului. Acesta îndură în fiecare an efectele cantităților mari de apă care se revarsă asupra ta. Vine un moment în care trebuie să îl consolidezi sau chiar să optezi pentru unul nou, de o mai bună calitate. Toamna nu mai poate aștepta, așa că noi îți oferim un împrumut prin care să te pregătești în timp util.

Geamuri noi

În timp, geamurile sunt afectate dacă nu sunt izolate corespunzător. Condiția acestora influențează temperatura la nivelul întregii locuințe, așa că cel mai bine este să faci o investiție pe termen lung pentru geamuri de calitate care să dureze. Familia ta îți va fi recunoscătoare, iar tu vei fi împăcat.

Culesul viilor

Culesul viilor poate însemna o sarcină destul de grea atunci când cantitățile sunt mari, iar personalul este puțin. De multe ori, trebuie să apelezi la alți oameni care să te ajute. În acest caz, ai nevoie de bani pentru toate cheltuielile care apar pe parcurs. Poți opta pentru un credit mic pe termen scurt de până la 2000 de lei pe care îl poți rambursa în următoarele 6 luni.

Lucrul în grădină

Fie că trebuie să culegi roadele sau că intenționezi să îți pregătesti grădina pentru perioada următoare, este posibil ca, în acest moment, să nu dispui de banii necesari pentru că ai avut cheltuieli importante în perioada verii. Aceste tipuri de activități sunt foarte importante și nu trebuie omise din cauza lipsurilor financiare, așa că noi suntem dispuși să te ajutăm.

Gândește pe termen lung și fii gata pentru orice îți aduce toamna. Ai nevoie doar de buletin pentru a completa formularul de aplicare Credius. Îți punem la dispoziție până la 30000 de lei pe care îi poți folosi pentru a-ți oferi un trai mai bun.