Lucruri pe care le poți face cu 2000 de lei

Te-ai întrebat vreodată ce ai face dacă ai avea 2000 de lei chiar acum? Cu siguranță că ai atât de multe lucruri în minte încât îți este foarte greu să te hotărăști. Un singur lucru este cert: Credius îți poate oferi până la 2000 de lei la doar o oră de la completarea formularului de imprumut nevoi personale. De aici, decizia este a ta.

Totuși, iată câteva exemple de lucruri pe care le poți face cu suma de 2000 de lei:

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Investigații complete

Nu toate tipurile de investigații sunt acoperite de către casele de asigurări. Pentru unele trebuie să plătești sume considerabile de bani. Deși nu suntem dispuși să facem asta, de cele mai multe ori, aceste investigații sunt esențiale pentru sănătatea noastră și pot scoate la iveală aspecte la care nu ne-am fi gândit vreodată.

Repararea mașinii

Mașina ta nu este în cea mai bună stare și are nevoie de reparații și de piese noi? Probabil că îți dorești să iei măsuri de mult timp, dar situația financiară nu ți-a permis să strângi bani în acest sens. Credius îți poate oferi exact suma de care ai nevoie, iar tu o poți returna în 4 până la 6 luni, totul fără bătăi de cap, doar cu buletinul.

Începerea unui curs

Visezi să devii expert într-un anumit domeniu? Totul începe cu un curs de specialitate, dar acesta poate costa suficient de mult încât să te dea înapoi, mai ales atunci când te gândești la prioritățile de zi cu zi. Nu lăsa circumstanțele nefavorabile să îți năruiască visele și aplică pentru un împrumut pe termen scurt.

Excursie cu cei dragi

Nu te-ai bucurat de concediu vara asta, iar acum, deși ai avea timp, îți dai seama că banii nu îți ajung? Cu 2000 de lei poți merge cu cei dragi într-o mini-vacanță de neuitat care să îți ia gândul de la responsabilitățile de zi cu zi și să îți împrospăteze starea de spirit.

Unele lucruri nu mai pot fi amânate, indiferent de situația financiară. De aceea, Credius îți vine în ajutor cu un imprumut rapid care se poate obține simplu, doar cu buletinul, într-o oră de la completarea formularului de împrumut.