Te gândești deja la următoarea vacanță? – Alege creditul mic pe termen scurt

Tu ce ai făcut vara asta? Ai reușit sa ajungi în vacanța la care ai visat mereu? Fie că este vorba de un weekend la mare cu cei dragi, o excursie la munte sau o saptămână pe un teritoriu necunoscut, Credius are soluția perfectă pentru ca vacanța ta să fie una de neuitat. Creditul mic pe termen scurt oferit de noi îți susține planurile pentru un sejur bine gândit sau o excursie spontană. Pentru ca încurajăm ideile bune si înțelegem nevoile clienților noștri, Credius s-a gândit să îți salveze din timpul alocat pentru plănuirea vacanței prin cererea de credit online. Concediul la care ai visat mereu este la patru pasi simpli distanță.

Unde mergem?

Știm și noi că grija banilor în timpul vacanței este ultimul lucru care ar trebui să intervină în relaxarea si confortul mult așteptat. Cu un împrumut cuprins între 600 și 2.000 de lei poți uita de grijile și problemele neprevazute. Credius a gândit soluția ideală pentru clienții săi astfel încât ei să poată da frâu liber imaginației fără niciun fel de limită. Cu un credit mic pe termen scurt de la Credius, fotografiile din albumul tău vor fi cele pe care ți le-ai dorit mereu. Unde vrei să îți duci familia? Unde vrei să mergi tu? Răspunsul la aceste întrebări este mai nou singura ta grijă. În timp ce Credius se ocupă de nevoile tale personale, tu poți da naștere unor amintiri de neuitat alături de prieteni, rude și cei apropiați.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit pe termen scurt pentru nevoi urgente

Fie că este vorba despre concediul tău, weekend-ul de distracție plănuit cu prietenii sau tabăra în care copilul tău își dorește sa meargă, creditul mic pe termen scurt acoperă nu numai nevoile tale financiare, dar și nevoile urgente. Creditul pus la dispoziția ta de către Credius se obține rapid la doar patru pași distanță odată cu începerea completării formularului de solicitare a creditului online. Orice plecare neașteptată sau nevoie urgentă de suport financiar pentru tine și cei dragi ție este acoperită de Credius pe o perioadă de la 4 pană la 6 luni. Ne dorim ca timpul tău liber să fie lipsit de griji, drept pentru care echipa Credius îți răspunde la cerere în mai puțin de o oră! Singurul document necesar pentru completarea formularului este buletinul.

Credius îți pune la dispoziție online cele mai bune credite nebancare, cu aprobare rapidă și documentație minimă, ca tu să mergi în vacanța la care ai visat tot anul.

Știm că îți stă gândul doar la următoarea ta vacanță, dar nu uita de împrumutul pe termen lung pentru proiectele importante și planurile tale mărețe. Completează formularul și alătură-te familiei Credius!