Cum poti primi credit cu buletinul, fara adeverinta de salariu

Tehnologia actuala permite reducerea birocratiei in industria financiara, avantajul imediat fiind limitarea timpului de analiza si acordare a creditelor. Un singur act este necesar pentru a aplica pentru un imprumut, in orice situatie. Daca ai nevoie urgenta de bani, un credit doar cu buletinul, fara adeverinta salariu, este solutia la care poti apela.
Punerea la punct a dosarului cu documentele necesare pentru a solicita un credit la o institutie bancara era si inca mai este in anumite situatii un proces care consuma mult timp si energie. O adeverinta de salariu, o declaratie de la ANAF privind veniturile realizate, situatia de la Biroul de Credit, actul de identitate, dovezi privind garantiile mobile sau imobile (acolo unde este cazul) sunt tot atatea drumuri la diverse institutii pentru a aduna documente care sa insotieasca solicitarea de creditare.
Solutile online dezvoltate in ultimii ani au simplificat mult procedurile de accesare a imprumuturilor, fara a face rabat de la regulile de siguranta pe care institutiile financiare bancare sau nebancare trebuie sa le indeplineasca pentru a acorda credite.
Din fata calculatorului sau de pe un smartphone, comod si in siguranta, poti aplica pentru un credit doar cu buletinul. O fotografie a actului de identitate este singurul document pe care il trimiti odata cu cererea de creditare. Institutii financiare nebancare precum Credius dispun de tehnologii revolutionare de procesare a informatiilor si de validare online a acestora, astfel incat, dupa doar cateva minute sa poti primi aprobarea pentru imprumutul solicitat.

Cat de repede primesti banii daca aplici pentru un credit cu buletinul

Primul pas recomandat in procesul de primire a unui credit este sa afli cati bani poti primi, in functie de efortul financiar pe care il poti face lunar pentru a-ti plati rata. Credius iti pune la dispozitie un calculator de rate, cu care poti estima rata lunara, in functie de suma solicitata si de perioada de rambursare.
Odata stabilita rata sustenabila pe care trebuie sa o achiti luna de luna, pe toata durata creditului, vei stii care este suma pe care o poti solicita.
Cererea de creditare se completeaza online si trebuie insotita doar de o imagine cu actul de identitate. Odata trimise aceste informatii, institutia care acorda finantarea se va ocupa de toate aspectele care tin de validarea informatiilor care tin de identitatea solicitantului, de identificarea veniturilor acestuia si de alte informatii de care va avea nevoie pentru a putea analiza si aproba imprumutul. La Credius toate operatiunile de verificare se fac online sau telefonic, procesul de aprobare a cererii de creditare dureaza 5 minute, iar contractul de creditare se primeste pe mail si se poate semna tot online, cu semnatura electronica. In doar cateva ore de la depunerea solicitarii, poti avea banii in cont, pe card sau ii poti ridica personal de la ghiseul unei banci.
Un credit fara adeverinta de salariu te va ajuta sa-ti rezolvi rapid si fara birocratie orice urgenta financiara. Vei putea astfel sa-ti platesti datorii catre bugetul de stat, analize madicale, reparatii urgente la masina sau la locuinta, dar si vacante cu cei dragi sau cadouri pentru nepoti. Apeleaza si tu la un credit cu buletinul, fara adeverinta salariu, daca vrei sa scapi de grija unor probleme de natura financiara!

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum