De ce solutia pentru o urgenta financiara este un credit online

Urgentele de natura financiara nu isi aleg momentul in care pun la incercare bugetul familiei. Provocarea gasirii rapide a unei sume de bani pentru a plati o datorie, a cumpara un medicament esential sau a face o reparatie vitala la masina ne poate pune la incercare oricand si nepoate gasi fara nicio rezerva de bani.
In acest gen de situatii, un credit fulger aprobat online poate rezolva instant multe dintre aceste situatii. IFN-uri precum Credius au dezvoltat produse de finantare care pot fi accesate rapid, de pe telefonul mobil sau de pe calculatorul de acasa, cu doar cateva operatiuni si cu un minim de documente.
Tehnologia implementata in procedurile financiare asigura o procesare sigura si rapida a datelor solicitantului unui credit online, precum si aprobarea imediata a unui imprumut necesar pentru situatii limita. Fara sa fie nevoie sa faci drumuri la banca sau la diverse institutii pentru a face rost de acte necesare pentru a aplica pentru un credit, economisesti mult timp si primesti ajutorul de care ai nevoie imediat.
Indiferent ca ai 20 de ani sau 80 de ani, chiar daca ai nevoie de bani pentru a-ti rezerva vacanta mult dorita sau pentru o operatie vitala, Credius are un credit rapid online in oferta, care sa te ajute in orice situatie.

Conditii care trebuie indeplinite pentru a solicita un credit rapid online

Daca ai cel putin 18 ani impliniti in momentul trimiterii solicitarii unui imprumut, esti cetatean roman, cu domiciliul in Romania si ai cel putin o luna vechime la actualul loc de munca, esti calificat pentru a aplica pentru un credit online la Credius.
Parcurgand doar cativa pasi, de pe telefon sau laptop, vei avea acces la finantari avantajoase, oriunde te-ai afla, in conditii de securitate a datelor furnizate si fara sa fie nevoie sa interactionezi direct cu alti oameni, mai ales in contextul pandemiei de COVID-19. Validarea datelor de identificare ale solicitantului se face online, pe baza sigurului document solicitat la completarea cererii de imprumut, respectiv o fotografie cu actul de identitate. Analiza solicitarii de credit se face in cateva minute, iar contractul de credit se trimite pe mail, astfel incat procedurile de semnare sa fie rapide.
Este recomandat ca inainte de a a plica pentru un astfel de credit online sa folosesti calculatorul de rate disponibil pe site-ul Credius, pentru a afla rapid care este rata estimata. Aceasta este calculata in functie de suma solicitata si de perioada de rambursare pe care o soliciti. Ratele lunare pe care te angajezi sa le achiti lunar trebuie sa fie sustenabile si sa nu-ti impovareze foarte mult veniturile lunare, astfel incat sa poti rambursa integral si la timp suma solicitata.
Nu ezita sa aplici la Credius pentru un credit fulger aprobat online ori de cate ori ai o dificultate de ordin financiar si vrei sa o rezolvi rapid. In cel mult 24 de ore vei putea sa ai access la bani, fie direct la ghiseul unei banci partenere, fie dupa ce vor fi virati direct in cont sau pe card.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum