Cum ai acces la un credit cu istoric negativ la Biroul de Credit

Neplata la timp a ratelor pentru un credit contractat la o institutie bancara, ori neachitarea unor facturi de telefon sau la utilitati te pot trimite pe lista Biroului de Credit, cu istoric negativ si cu probleme in posibilitatea de a accesa un alt imprumut.

Regulile institutiilor financiare bancare restrictioneaza foarte mult posibilitatea acestora de a acorda un credit unei persoane rau platnice. Fiecare solicitant va fi verificat la Biroul de Credit si, daca apare cu istoric negativ, banca va fi foarte reticenta in a-i acorda un nou credit.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Sunt situatii in care dobandirea istoricului negativ a fost cauzata de situatii aparte, in care nu a existat intentia persoanei de a nu plati la timp o rata sau o factura si, din motive care nu au tinut de aceasta, a fost raportat de creditor la Biroul de Credit. Odata ajunsa acolo, o persoana va figura ca rau platnic timp de 4 ani, dupa care va fi stearsa din baza de date. In tot acest timp, orice urgenta de natura financiara va fi dificil de rezolvat la o institutie bancara, din cauza istoricului negativ.

La Credius poti aplica pentru un credit nevoi personale cu istoric negativ si poti obtine aprobarea mult mai usor. Pentru ca fiecare solicitant este analizat individual, nu dupa reguli generale, si poate avea sanse mai mari sa obtina banii de care are nevoie. Indeplinind conditiile minimale cerute de Credius, poti avea acces rapid la imprumutul de care ai nevoie, chiar daca ai istoric negativ in Biroul de Credit.

Pasi de urmat pentru accesarea unui credit de nevoi personale

In anumite situatii poate exista o diferenta intre  suma de care ai nevoie si suma pe care o poti imprumuta. Costurile lunare ale unui credit trebuie sa fie sustenabile pe toata perioada de rambursare si sa nu indatoreze peste limita bugetul personal. La Credius ai un calculator care iti estimeaza pe loc care este rata lunara pe care o poti avea de rambursat, in functie de suma solicitata si de perioada de rambursare. Daca valoarea este sustenabila pentru veniturile pe care le ai, poti merge la pasul urmator.

Accesarea unui credit de consum poate sa depinda de indeplinirea unor conditii obligatorii. Daca ai peste 18 ani, esti cetatean roman, cu domiciliul in Romania si ai cel putin 1 luna vechime la locul de munca, poti accesa orice imprumut din oferta Credius. Documentatia solicitata pentru un credit difera de la o institutie la alta, dar, odata cu dezvoltarea ofertelor de credit online, numarul actelor solicitate s-a redus substantial. Actul de identitate este singurul document obligatoriu solicitat de Credius, existand posibilitatea ca, optional, sa fie solicitate si alte acte doveditoare.

Odata identificate conditiile de acordare, poti face primul pas concret in obtinerea unui credit nevoi personale, completand cererea de credit. Formularul online se poate completa rapid de pe calculator sau telefon, in cateva minute. Dupa atasarea copiei dupa actul de identitate si trimiterea cererii vei fi contactat pentru eventuale detalii si informatii suplimentare.

Cererile de credit trimise catre Credius se aproba  in doar 5 minute, daca nu apar elemente care sa cauzeze intarzieri. Procedurile rapide iti permit sa ai acces imediat la banii de care ai nevoie. Dupa ce primesti si semnezi contractul de credit, esti la un singur pas distanta de finalizarea procedurilor.

Un credit nevoi personale pe care l-ai solicitat iti poate fi virat in cont sau poti ridica banii de la ghiseul unei banci agreeate cu Credius. In 24 de ore de la completarea cererii de credit, poti sa te bucuri de banii solicitati.