Cum să scapi rapid și ușor de stresul cadourilor de Crăciun

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și în curând vei intra în febra cadourilor. Dar dacă ar exista o metodă prin care să te bucuri de Crăciun fără alergături, panică pe ultima sută de metri și lipsa banilor?

Soluția este simplă: organizarea din timp. În loc să te înghesui la cozi pe 24 Decembrie, poți încerca să îți planifici totul cu un avans de aproximativ câteva luni și să îți iei un împrumut rapid cu buletinul astfel încât de sărbători să fii relaxat, să te bucuri de mâncare bună și prezența celor dragi:

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Iată câteva sfaturi utile care te vor ajuta să scapi de stresul sărbătorilor:

Fă o listă

Un sfat simplu, dar eficient. Orice plan reușit pornește cu o listă bine-făcută. Scrie pe o foaie toate persoanele cărora vrei să le cumperi un cadou, câteva idei, dar și un buget aproximativ. Chiar dacă nu ai toți banii în momentul de față, îți poți face un împrumut rapid cu buletinul pe care îl vei plăti înapoi în timp.

Uneori cel mai greu este să alegi cadoul potrivit pentru fiecare persoană. Încearcă, atunci când ai câteva minute libere, să discuți cu cei dragi despre lucrurile lor preferate, să îi descoși subtil despre ce cadouri le-ar plăcea sau, alternativ, să arunci un ochi pe produsele de la magazine mici și mari care consideri că le-ar fi pe plac.

Vânează ofertele

Sigur vrei să oferi cadouri care să le aducă bucurie celor care le primesc, dar, având în vedere inflația, multe au un preț piperat. După ce ți-ai făcut un împrumut rapid cu buletinul, trebuie să ai grijă cum gestionezi banii obținuți.

Chiar dacă prin credit doar cu buletinul ai obținut o sumă generoasă, nu înseamnă că trebuie să îi cheltui pe toți. Îți poți seta alerte pentru a urmări ofertele de Black Friday și cele sezoniere astfel încât să cumperi darurile la un preț mai redus.

Setează-ți termene limită

Este ușor să fii prins cu munca și viața cotidiană și să uiți că ți-ai propus ca anul acesta să te ocupi de cadouri din timp. Astfel, pentru a-ți aminti că ai luat un împrumut rapid cu buletinul pe care trebuie să îl folosești pentru cadouri, îți poți seta câteva alarme pe telefon.

Spre exemplu, poți să te ocupi de un cadou pe săptămână astfel încât să ai destul timp să cauți idei de cadouri și să alegi cel mai bun produs, atât calitativ, cât și la un preț atractiv.

Descoperă-ți talentul pentru cadouri handmade

Cadourile handmade nu sunt totdeauna o variantă mai ieftină, materialele necesare pot fi destul de costisitoare. În schimb, acestea demonstrează că apreciezi foarte mult persoana respectivă și ai depus timp și efort pentru a crea ceva special pentru ei.

Perioada sărbătorilor de iarnă ar trebui să reprezinte momentul tău de relaxare, și nu doar un factor de stres că nu ai apucat să cumperi cadouri din timp. Cu ajutorul unui credit fără adeverință de salariu îți poți crea un buget și te poți organiza din timp astfel încât să ai totul pregătit pentru Crăciun.