Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru un credit nevoi personale?

Atunci când ai nevoie de credite, trebuie să ții cont de o serie de factori importanți care pot influența categoric decizia pe care instituția la care apelezi o va lua în urma aplicării tale. Probabil că te-ai întâlnit deja cu refuzurile băncilor și nici acum nu știi de ce nu ți s-a oferit un răspuns pozitiv.

Ei bine, băncile au criterii foarte stricte în ceea ce privește istoricul tău bancar în cadrul instituției la care apelezi. Spre exemplu, dacă nu ai mai lucrat cu o anumită bancă, șansele ca un credit, chiar și mic fiind, să ți se acorde sunt foarte slabe.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Vorbind în cifre, să presupunem că aplici pentru un împrumut de nevoi personale în cadrul unei instituții bancare. Salariul tău este de 1500 de RON, iar tu ai nevoie de o sumă de 2000 de RON pe o perioadă de 24 de luni. Deși pare o sumă mică ușor de achitat pe o astfel de perioadă, vei fi surpins să vezi că, neavând un istoric la respectiva instituție, vei fi refuzat.

Care sunt soluțiile?

Alege instituția potrivită

În primul rând, aplică la o instituție flexibilă care să li se adreseze tuturor. Spre exemplu, Credius le oferă împrumuturi de nevoi personale chiar și celor care sunt plecați din țară sau pensionarilor. În mod normal, aceste categorii sunt clar defavorizate în rândul furnizorilor de soluții financiare, dar, la Credius, toată lumea are dreptul la suport financiar.

Menține un venit stabil

După cum am mai vorbit și în trecut, un venit stabil reprezintă unul dintre cele mai importante criterii atunci când vine vorba despre acordarea de credite. De aceea, trebuie să te asiguri că devii o piesă importantă din echipa ta, tocmai pentru a-ți păstra job-ul  în siguranță pe o perioadă nedeterminată de timp.

Plătește-ți datoriile la timp

Atunci când faci un credit, trebuie să alegi rate convenabile. Asta înseamnă că suma și timpul de rambursare trebuie să ajungă la un echilibru favorabil situației tale financiare. Dacă te înhami la rate prea mari, vei întâmpina dificultăți.

Neplata va aduce după sine o reputație nefavorabilă în Biroul de Credit, ceea ce îți va afecta categoric scorul de credit pe care toate instituțiile îl calculează atunci când le soliciți un împrumut de nevoi personale. Dacă figurezi cu un istoric nefavorabil, Credius îți poate oferi a doua șansă.

Aplică la creditul pentru redresare, iar noi îți oferim banii necesari pentru ca tu să te poți pune pe picioare. Niciodată nu e prea târziu pentru a primi ajutorul mult dorit. Credius este partenerul tău de încredere atât la bine, cât și la rău.