La Credius, avem credite pentru toate nevoile

Creditul la nevoie se cunoaște, iar atunci când vorbim despre Credius, știm din start că el este partenerul tău de încredere care îți oferă credite pentru orice situație neprevăzută pe care o întâmpini, atunci când nimeni nu te poate ajuta cu bani.

Sigur, să nu vorbim doar despre situații neprevăzute, pentru că soluțiile noastre nu se rezumă doar la atât. Știm că ai planuri mari care necesită suport financiar, așa că ți-am pregătit credite mari pe măsura nevoilor tale de viitor.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Ți s-a stricat frigiderul?

Sau mașina de spălat, sau televizorul, calculatorul, telefonul mobil? Stai fără grijă. La noi, creditele se acordă atât de rapid încât nici nu vei apuca să îți manifești supărarea survenită în urma unui astfel de eveniment neplăcut.  Tot ce trebuie să faci este să completezi cererea de credit, iar consultanții noștri te vor contacta cu drag.

Studiile costă mult?

Se apropie sesiunea, trebuie plătite ratele aferente taxelor de studii, iar, în cazul în care pică examenele, studenții au nevoie de bani pentru a putea susține din nou probele. Toate acestea presupun sume pe care e posibil să nu ți le poți permite, mai ales într-un timp atât de scurt. De aceea, un credit rapid reprezintă o soluție flexibilă și avantajoasă. Ai până la 3000 de lei cu care poți face ce vrei. Ține minte: ai nevoie doar de buletin.

Îți dorești o mașină?

Sau o renovare de sezon? Pentru acestea, creditul mare pe termen lung se potrivește ca o mănușă. De ce? Pentru că îți oferă până la 30.000 de lei, iar timpul de rambursare poate ajunge până la 60 de luni, ceea ce înseamnă că vei avea condiții mai mult decât avantajoase pentru a returna banii în ritmul tău, fără presiune și fără bătăi de cap.

Plănuiești un eveniment memorabil, dar nu ai avut timp să strângi bani? Te înțelegem perfect; cheltuielile zilnice ne țin în loc din a păstra bani și pentru lucrurile care contează cu adevărat. Vrei o nuntă de vis? Credius te susține financiar. Ai nevoie de o agenție profesionistă pentru organizare de nunți ca la carte? Atunci Agenția Visul Tău te așteaptă cu brațele deschise pentru un eveniment pe care nimeni să nu îl uite, de la primul până la ultimul invitat.

Orice plan ai avea, Credius îți oferă soluția cea mai bună de creditare. Ne-am propus să oferim libertate, generozitate și flexibilitate. Aplică la noi și uită de compromisuri!