Vrei să fii eligibil pentru credite? Iată cum să-ți menții job-ul

Un criteriu de bază atunci când vine vorba despre acordarea de credite este vechimea din cadrul job-ului. Pentru a fi eligibil pentru un împrumut, trebuie să te impui la locul de muncă și să devii indispensabil. Astfel, îți vei putea asigura vechimea și, implicit, șansele pentru a obține credite.

Cum poți să faci acest lucru? Ei bine, există o serie de sfaturi care te vor îndruma să faci o impresie bună și să fii unul dintre cei mai importanți componenți din echipa ta. Urmându-le, îți vei asigura job-ul și vei putea obține un împrumut de nevoi personale pe care să îl achiți fără griji.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Iată care sunt acestea:

Menține o atitudine pozitivă

Atmosfera din cadrul echipei este foarte importantă, iar tu contribui la ea de pe orice poziție te-ai afla. De aceea, trebuie să menții o atitudine pozitivă. Atunci când apar situații neprevăzute, oferă-te pentru a acorda ajutor și vino întotdeauna cu soluții. Șeful tău își va dori să audă că ai și soluții pentru probleme, nu doar probleme.

Învață să lucrezi în echipă

Este foarte important să înveți să te mulezi pe modul de lucru al celorlalți pentru a putea coopera atunci când situația o cere. Există sarcini pe care le rezolvăm pe cont propriu, dar nu toate pot fi duse la bun sfârșit în acest mod. Astfel, lucrul în echipă este o condiție majoră pentru a-ți păstra job-ul intact.

Fă-ți (bine) treaba!

Pe cât de evident este îndemnul de mai sus, pe atât de important este să învățăm să și demonstrăm că facem acest lucru. Șeful tău nu va fi niciodată conștient de contribuția pe care tu o aduci în echipă dacă nu raportezi activitățile în mod corespunzător. Du-ți sarcinile la bun sfârșit și informează-ți întotdeauna superiorul cu privire la stadiul în care se află proiectul la care participi.

Participă la activități

Activitățile din afara job-ului sunt esențiale în formarea unei legături puternice între componenții echipei. De aceea, tu trebuie să iei parte la ieșirile în oraș, la teambuilding-urile și la celelalte evenimente propuse de șeful și de echipa ta. În caz contrar, se va considera că nu îți dorești să te implici și să faci parte cu adevărat din echipă, ci că te interesează doar banii pe care îi primești la final de lună.

Ai nevoie de credite? Învață să devii indispensabil pentru echipa ta și îți vei păstra job-ul, un criteriu esențial în obținerea unui împrumut de nevoi personale.