Echipează-ți copiii pentru noul an școlar cu un împrumut online de la Credius

Cu mai puțin de două săptămâni înainte de începerea noului an școlar, grijile te macină mai mult decât de obicei. Copiii trebuie echipați pentru școală și știm cu toții că, într-un astfel de moment, necesarul de rechizite este o investiție care dă peste cap bugetul familiei. Aplică pentru un împrumut online de la Credius și scapă de griji în mai puțin de 60 de minute.

Înainte să aplici pentru un credit urgent, ai nevoie de o listă cu rechizite, ca să știi care este bugetul de care ai nevoie pentru a cumpăra rechizitele necesare copiilor tăi în noul an școlar. Odată ce știi suma de care ai nevoie, aplică pentru un credit pe termen scurt de la Credius, pe care să îl poți returna la salariu. În prima lună sau în următoarele cinci luni. Tu alegi.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Împrumut online doar cu buletinul

Cu doar câteva click-uri pe site-ul Credius, poți obține un împrumut online cuprins între 450-1.800 de lei. Dacă nu ai timp să completezi formularul online, deși îți ia doar câteva minute, lasă-ne un mesaj și te contactăm noi. Între timp, pregătește documentele de care ai nevoie pentru a accesa un credit urgent. Impropriu spus documente, pentru că, la Credius, poți obține un credit doar cu buletinul.

Adică, un credit fără adeverință de salariu. Pentru că noi punem accentul pe documente minime, cu care tu să poți beneficia de finanțare maximă. Optând pentru creditul de nevoi personale de la Credius, poți primi, în mai puțin de 60 de minute, un credit până la salariu în valoare de 1.800 de lei, sumă care ar trebui să acopere necesarul de rechizite pentru noul an școlar.

Credit urgent fără dureri de cap

Mai ieftin decât alte credite rapide pe termen scurt, creditul fără dureri de cap de la Credius are și alte avantaje. Astfel, îți oferă cele mai mici costuri, rate fixe, să știi de la început cât trebuie să plătești, transparență totală, planuri de finanțare multiple și oferte personalizate. Pe scurt, la Credius, poți accesa oricând, chiar și în weekend, un credit urgent și potrivit nevoilor tale.

Orice credit Credius, chiar și un împrumut online, indiferent de valoare și perioada de finanțare, este dotat cu pachetul ANTICREDIT, care oferă bonusuri și ieftinește creditul. Cu alte cuvinte, dacă vrei un credit pe termen scurt și vrei să îl rambursezi anticipat, nu trebuie să achiți vreun comision. Dimpotrivă, Credius îți oferă bonusuri pentru rambursarea anticipată.

Credius, împrumuturi online 24 de ore din 24. Chiar și în weekend.