Mai pot sa obtin un imprumut daca sunt pensionar?

Ai ajuns la mult-asteptata varsta a pensionarii dupa ani lungi de munca si ai inceput sa descoperi o noua experienta de viata. Dar desi esti la pensie, cheltuielile nu dispar, in continuare trebuie sa platesti facturi, sa cumperi cadouri la nepoti si, de ce nu, sa te rasfeti cu o vacanta.

Astfel, apare deseori nevoia unui imprumut care sa suplimenteze veniturile provenite din pensia lunara. Dar exista banci care acorda credite pensionarilor? Sau exista alte alternative de creditare?

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

In acest articol vei afla care sunt modalitatile prin care poti obtine un credit cand esti pensionar:

Exista banci care acorda credite pensionarilor?

Pe scurt, raspunsul este da. Dar majoritatea bancilor impun o serie de conditii pentru a oferi o suma relativ mica precum sa ai deschis un card la banca pe care sa primesti cel putin 700 de lei lunar si sa ai mai putin de 75 de ani.

Mai mult, o mare parte din banci ofera imprumut doar suma care reiese in urma unei descoperiri de cont facuta pe un cont deschis la institutie. Solutia este sa alegi banca care te intereseaza si sa contactezi un reprezentant pentru a afla care banci acorda credite pensionarilor.

Care sunt solutiile alternative pentru credite pensionari

Daca nu reusesti sa obtii ce iti doresti de la banca, o solutie eficienta pentru credite pensionari sunt Institutiile Financiare Nebancare (IFN). Acestea au in general mult mai putine conditii pentru a oferi un credit, fara sa faca discriminare pe baza varstei.

La Credius vei descoperi credite pensionari IFN fara limita de varsta sau o valoare minima a pensiei comparativ cu alte banci care acorda credite pensionarilor. Ai nevoie doar de buletin si o cerere de creditare pentru a obtine un imprumut!

Poti obtine maximum 50.200 Ron si minimum 800 Ron iar perioada de finantare este de minimum 6 luni si maximum 60 de luni. Ratele lunare sunt mici si nu exista comisioane ascunse!

In plus, imprumutul la Credius este si foarte rapid, daca ai gasit o oferta nu o vei rata deoarece vei primi creditul in doar 5 minute.

Procesul de aplicare este foarte simplu si intuitiv si poate fi facut 100% online. Completezi cererea, mai apoi noi o revizuim si obtii aprobarea si oferta noastra. Mai apoi, decizia este a ta, semnezi contractul online sau la birou Credius si primesti banii ori direct pe cardul tau ori ii ridici de la banca.

Pentru a rambursa banii iti oferim mai multe optiuni astfel incat tu sa o alegi pe cea mai buna pentru tine: in numerar la banca, prin plata cu card, incasare la Posta Romana, prin transfer bancar, la statiile de plata SelfPay sau in punctele de incasare Qiwi.

Faptul ca esti pensionar nu ar trebui sa te opreasca din a obtine imprumutul de care ai nevoie. Exista banci care acorda credite pensionarilor dar deseori au conditii complicate care nu pot fi indeplinite. In schimb, la Credius poti obtine un credit pentru pensionari rapid, fara limita de varsta!