Rezolva lipsa lichiditatilor cu un credit IMM

Intreprinderile mici si mijlocii au adesea nevoie de finantare in diferite faze, cum ar fi inceperea unui nou proiect, extinderea operatiunilor sau chiar rezolvarea lipsei lichiditatilor. Antreprenorii trebuie sa elaboreze modalitati optime pentru rezolvarea problemelor si utilizarea resurselor in cel mai bun mod posibil. Cu toate acestea, de multe ori eforturile depuse nu sunt suficiente, iar solutia consta intr-un imprumut IMM. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular de contact, iar in mai putin de 6 ore vei primi un raspuns, iar daca ai cautat „conditii acordare credit imm” probabil ai observat ca procesul este unul foarte simplu! Creditul IMM poate ajunge chiar si la suma de 450.000 de lei, iar returnarea se poate face pe o perioada de 48 de luni, aceata fiind o metoda optima pentru a rezolva lipsa lichiditatilor.

Ce este un imprumut IMM?

Acest tip de credit se adreseaza persoanelor juridice, care au nevoie finantare in rezolvarea unei probleme sau in dezvoltarea unor noi proiecte. Banii primiti printr-un credit IMM reprezinta o resursa suplimentara care poate fi utilizata in orice sector al afacerii, acolo unde este necesar, iar in plus exista foarte putine conditii acordare credit IMM. Aceste imprumuturi sunt, de obicei, flexibile si cu ajutorul unui consilier financiar pot fi gandite in asa fel incat afacerea sa beneficieze cat mai bine de suma primita.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Care sunt avantajele unui credit IMM?

De cele mai multe ori lipsa fondurilor poate aduce numeroase probleme afacerii tale, insa cu ajutorul unui credit IMM vei ajunge sa depasesti, in mai putin de 24 de ore, aceste dificultati.

Rambursare convenabila – Flexibilitatea imprumuturilor pentru intreprinderile mici se reflecta chiar si in optiunile de rambursare. Credius intelege complexitatile implicate in planurile unei afaceri. Tocmai din acest motiv, returnarea se poate face pe o perioada de 48 de luni. In plus, pe toata durata creditului te poti bucura de rate fixe.

Rapiditate – Pentru a rezolva lipsa lichiditatilor ai nevoie de o finantare rapida. Daca ai cautat vreodata „conditii acordare credit imm”, afla ca tot ce trebuie sa faci este sa aplici pentru un ajutor de la Credius, prin intermediul unui formular online, iar in mai putin de 6 ore primesti un raspuns, urmand ca dupa 24 de ore banii sa fie deja in contul tau! Asa ca, nu iti face griji in privinta acestor conditii acordare credit IMM, totul este la fel de usor pe cat pare!

Flexibilitate – Poti alege din diferite tipuri de imprumuturi concepute special pentru satisfacerea nevoilor afacerii tale. Un imprumut IMM poate ajunge pana la suma de 450.000 de lei, bani cu care poti incepe consolidarea unui plan de succes pentru modernizarea si extinderea afacerii tale!

Confort – Uita de cozile interminabile de la bancile traditionale si opteaza pentru un imprumut online! De ce? Poti aplica din masina, din tren, de la birou sau chiar de acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa parcurgi cativa pasi simpli. Lucrurile sunt acum mult mai usoare, asa ca este pacat sa nu beneficiezi de astfel de avantaje!

Rezolvarea lipsei lichiditatilor este doar la un click distanta de tine. Exista numeroase credite, companii fericite si probleme rezolvate in cel mai scurt timp posibil cu finantari potrivite fiecarui plan de afaceri! In plus, una dintre cele mai importante conditii acordare credit IMM este sa iti doresti sa lupti pentru viitorul afacerii tale! Nu mai astepta si cere o mana de ajutor, Credius este pregatit sa iti ofere tot suportul de care ai nevoie!