Ți-ai pregătit mașina pentru iarnă? Dacă nu, ia un credit online de la Credius și întâmpină iarna liniștit!

Iarna bate la ușă și mai ai doar puțin timp la dispoziție să îți pregătești mașina cum trebuie pentru sezonul rece. Asta, dacă ții la siguranța ta și a familiei tale. Dacă nu ai bugetul necesar în acest sens, aplică pentru un credit online de la Credius și, în mai puțin de 60 de minute, îți poți duce mașina la un service sau, dacă ești un meșter priceput în toate, îți poți pregăti singur mașina pentru iarnă.

Cu creditul auto pe care îl obții extrem de ușor, vei fi în siguranță daca pornești la drum cu mașina, deoarece vei avea bugetul necesar pentru reparații sau îmbunătățiri. Fie că ai nevoie de anvelope de iarnă sau schimb de consumabile, poți sta fără griji.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Creditul urgent de azi, rambursabil la primăvară

Pregătirea mașinii pentru iarnă este pe cât de minuțioasă, pe atât de costisitoare. Mai ales atunci când nu stai deloc bine cu banii. În acest caz, un credit pe termen scurt de la Credius ar trebui să îți asigure bugetul de care ai nevoie. În mai puțin de 60 de minute, poți beneficia de până la 1.800 de lei, bani pe care îi poți rambursa la primăvară, pentru că ai o perioadă de finanțare de până la 5 luni.

Îți oferim multiple opțiuni de credite online doar cu buletinul, în cele mai avantajoase condiții, cu aprobare rapidă.

Cu un credit urgent de la Credius, poți face toate pregătirile necesare: schimbul de anvelope, verificarea discurilor și a plăcuțelor de frână, a bateriei și a sistemului de climatizare. De asemenea, asigură-te că nu uiți nici de ștergătoare, faruri, filtrul de combustibil și pompa de apă, antigel, ulei, lichid de parbriz rezistent la temperaturi scăzute, ceară pentru a proteja vopseaua.

Credit ieftin și rapid pentru o iarnă în siguranță

Folosește înțelept creditul ieftin și rapid de la Credius și îți răman bani și pentru kit-ul de urgență pe timp de iarnă: redresor, cabluri de curent, lanțuri, lopată pentru zăpadă, material antiderapant. În plus, cu un credit avantajos de la Credius, îți poți pregăti și un rucsac cu haine groase, pe care să îl ascunzi în portbagaj, pentru orice nevoie. Dacă ești înțelept, iarna nu te va lua prin surprindere.

Nu uita, un împrumut online de la Credius se transformă instant într-un credit accesibil. Ai rate mici și fixe, transparență totală, planuri de finanțare multiple și un pachet ANTICREDIT la fiecare împrumut rapid. Astfel, îți ieftinești creditul și primești bonusuri la rambursarea anticipată. Personalizează-ți singur creditul pe noul site Credius și bucură-te de toate avantajele.

Întâmpină iarna cu un credit online de la Credius, nu cu o amendă de la Poliția Rutieră.