Vrei un frigider nou? Ia un credit pe termen scurt de la Credius și cumpără-l chiar azi!

Ziua bună se cunoaște de dimineață, dar tu ai început ziua cu două vești mai puțin bune. Ți s-a stricat frigiderul și nu ai bani să îți cumperi unul nou. Nu te îngrijora, asta nu înseamnă că ziua ta e atât de rea pe cât pare. Pentru că noi, cei de la Credius, suntem aici să îți facem ziua mai bună. Așa că, dacă ai rămas fără frigider, ia un credit pe termen scurt de la Credius și cumpără-ți unul nou chiar azi. 

Poți aplica pentru credit online, foarte ușor, chiar fără să mai fie nevoie să umbli după acte. Aprobarea creditului este ultra-rapidă, banii fiind disponibili chiar în contul tău personal în numai 60 de minute !

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit pe termen scurt pentru electrocasnice noi

Și poți rezolva totul stând relaxat în fotoliu. Întreabă-ți soția ce fel de frigider își dorește, intră pe site-urile magazinelor de electrocasnice și alege frigiderul pe care vrei să îl cumperi. Apoi, știind care este bugetul de care ai nevoie, intră pe noul site Credius, pe care l-am lansat zilele trecute, și aplică pentru un credit online. Cu noul site Credius, orice împrumut online este acum mai accesibil.

Iar un credit rapid de la Credius îți aduce, în mai puțin de 60 de minute, o sumă cuprinsă între 600 și 1.800 de lei, care să îți asigure bugetul necesar pentru un frigider nou. E atât de simplu să obții un credit urgent. În 5 minute, completezi cererea online și, cum ai nevoie de documente minime, poți obține, în cel mult 60 de minute, un credit avantajos doar cu buletinul, fără adeverință de salariu.

Vrei un credit ieftin? Te așteptăm pe noul site Credius!

Mai ieftin decât alte credite urgente, un împrumut rapid de la Credius îți oferă transparență totală și rate mici și fixe, transformând instant finanțarea ta într-un credit ieftin. Un credit accesibil la orice oră din zi sau din noapte, pentru că suntem alături de tine 24/24. Și, cum un credit pe termen scurt de la Credius îți oferă o perioadă de finanțare de până la 5 luni, îți poți face liniștit planurile.

În plus, orice împrumut urgent de la Credius este dotat cu pachetul ANTICREDIT, care ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Cu alte cuvinte, îți oferim un credit atât de convenabil, încât, după ce ți-ai cumpărat un nou frigider, să îți rămână și bani de provizii la sfârșit de săptămână. Așa că, dacă ești în căutarea unui credit ieftin, te așteptăm pe noul site Credius.

Credius, partenerul tău de nădejde.