3 idei pentru afaceri în 2019!

În 2019 ai mai multe soluții la îndemână pentru afacerea ta! De ce? Pentru că ai libertatea de a alege modul de finanțare! Gândește-te acum cum vrei să arate afacerea ta peste cinci ani și începe să iei măsurile necesare pentru a face acest lucru posibil. Planifică viitorul afacerii tale și începe cu pași mici, chiar din momentul în care citești aceste rânduri!

Dacă până acum nu ai reușit să începi o activitate pe cont propriu din diferite motive, nu te demoraliza. La Credius ai posibilitatea să generezi banii de care ai nevoie doar cu un calculator și conexiune la Internet. Te-ai gândit vreodată să apelezi la o linie de credit IMM prin Credius? Misiunea unui credit imm online este a aceea de a deveni sursa ta principală de finanțare. Mai ales când aplici atât de simplu în câtiva pași. Completezi online formularul, și vei primi automat formularul de cerere și documentele în vederea preaprobării.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Noi credem că 2019 aduce numeroase oportunități de care ar trebui să profiți. Mai jos, am încercat să adunăm câteva idei de afaceri. Poți să le parcurgi liniștit ca la final tu singur să tragi o concluzie și să te gândești dacă rezonezi cu vreuna dintre ele.

Posibile afaceri profitabile pentru 2019!

Este foarte important ca atunci când pornești o activitate nouă, să începi de la interesele și competențele de bază. Ce e sigur, toți marii antreprenori au fost inspirați de o idee existentă, însă mai important este că au venit cu ceva inovator, cu o îmbunătățire, reușind astfel să depășească sursa de inspirație. Desigur, pentru deschiderea unei afaceri profitabile, trebuie să ții cont de cererea pieței, iar dacă simți că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din fața faptului împlinit, poți apela la credite pentru business.

Uite câteva idei de afaceri pentru 2019!

  1. Web designer – pasionat de web design, creativ, bun la codat, poti chiar alege să lucrezi de acasă in acest domeniu, totul cu minime investitii. Experții în web design sunt la mare căutare, ai proiectează paginii wewb, logo-uri și tot ce ține de vizual. Așa că este o idee de business profitabilă dacă ai puțină ambiție și câteva cunoștințe.
  2. Deschiderea unui magazine online – o idee de afacere profitabilă în 2019 este crearea unui e-commerce. Studiază concurenta și vino cu idei actuale, conforme cu noile necesități ale societăți. Pentru a te remarca este nevoie să ieși în evidență dintre sutele de mii de site-uri de comerț electronic și magazine online. Găseste o piață profitabilă. Caută cuvinte cheie și încearcă să obții rezultate cât mai specifice. Produsul pe care vrei să-l comercializezi face parte dintr-o piață în creștere? Un exemplu concret și de urmat este FigoDecor, o afacere care s-a dezvoltat considerabil în mai puțin de 1 an de zile. FigoDecor este un magazin online cu decorațiuni florale, aranjamente pentru evenimente, mărturii și alte obiecte decorative pentru casă. Prin reclama atractive, content personalizat, prezență activă în social media și un site optimizat, a reușit să strângă o comunitate numeroasă și sute de vizitatori unici.
  3. Blogging – pasionat de scris? Știi că poți să-ți transformi pasiunea într-o afacere? Ba chiar una profitabilă? Blogging-ul este o excelenta alegere si in 2019. Veniturile pe care le poti castiga de aici nu sunt deloc de neglijat dacă reușești să strângi o comunitate care să urmărească și să-ți citească articolele! In plus, lucrezi de acasa. Asa ca, daca esti in cautare de idei de afaceri de acasa, deschide-ti un blog si pune-ti imaginatia la treaba!

Ține minte că orice e posibil. Stim ca nu e usor sa incepi o afacere, dar poti primi usor tot sprijinul pentru a o creste! Banii pentru afaceri nu trebuie să mai fie o problemă! Obtine un imprumut pentru imm-ul tau și planul afacerii tale se poate concretiza mai repede decât ai crede!