7 motive pentru care ai putea avea nevoie de un credit nevoi personale

Exista o varietate de situatii cand ai nevoie de o anumita suma de bani pentru a rezolva o problema. Dar ce faci daca nu dispui exact in acel moment de banii necesar? Simplu, aplici pentru un credit de nevoi personale.

La Credius poti obtine un imprumut simplu si rapid, doar cu buletinul. In doar 5 minute poti avea banii de care ai nevoie. Verifica calculatorul nostru de credite pentru o estimare a ratelor si dobanzii.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Iata care sunt cele mai populare motive pentru care persoanele fizice au nevoie de un credit de nevoi personale:

1.Plata datoriilor

Exista situatii in care oamenii iau un imprumut mare, in special pentru casa, si, din cauza unor circumstante neprevazute, ajung in situatia in care nu mai pot plati rata la timp. Pentru a nu pierde bunul achizitionat, oricine poate apela la un credit de nevoi personale.

2.Urgente de orice tip

Nu poti sa prevezi cand te vei confrunta cu o urgenta si uneori nu reusesti sa strangi un fond de urgenta pentru astfel de situatii. Astfel, in loc sa incerci sa obtii un salariu anticipat de la angajator poti opta pentru un credit nevoi personale de la Credius.

3.Modificari in locuinta

Iti petreci cea mai mare parte din timp in casa si iti doresti sa fie un spatiu cat mai confortabil. Astfel, e posibil sa ai nevoie de o renovare, de o noua canapea, inlocuit unele tevi sau alte modificari. Daca nu vrei sa mai astepti pana strangi suma necesara de bani, poti trimite o cerere pentru un credit de nevoi personale.

4.Achizitionarea de electrocasnice

Desi electrocasnicele noi au o durata de viata mai lunga si sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, cele mai vechi se pot strica oricand. Nu poti trai confortabil fara frigider sau masina de spalat, deci este o necesitate sa investesti bani pentru un nou dispozitiv.

5.Organizarea unei nunti

Nuntile sunt motiv de sarbatoare, dar organizarea lor poate fi foarte complicata si costisitoare. Vei avea nevoie de bani pentru locatie, catering, fotograf si multe alte lucruri care, desi par nesemnificative, la final nota de plata va fi impresionanta. Poti folosi un credit de nevoi personale pentru a organiza evenimentul perfect.

6.Vacanta perfecta

Uneori simti nevoia sa uiti de probleme si stresul zilnic si sa te bucuri de o vacanta relaxanta intr-o destinatie de vis. Chiar daca bugetul nu iti permite acum, sanatatea psihica este mai importanta. Alege sa te deconectezi o perioada cu ajutorul unui credit de nevoi personale.

7.O masina noua

Indiferent daca folosesti masina zilnic, pentru a merge la munca sau doar in weekend pentru cumparaturi si plimbari, siguranta trebuie sa fie pe primul loc. Nu risca un accident din cauza unei masini defecte, care are cauciucuri vechi sau alte probleme. Poti folosi un credit de nevoi personale pentru a acoperi o parte din costul unei masini noi.

Intr-o situatie ideala, ai avea mereu o suma considerabila de bani la dispozitie. Dar in viata reala trebuie sa fii constient ca pot aparea mereu situatii neprevazute care, deseori, pot fi rezolvate cu un credit nevoi personale.