Cum poti beneficia de credite rapide online doar cu buletinul?

Bancile si IFN-urile au in oferta o gama larga de produse de finantare, care acopera majoritatea tipurilor de solicitari venite din partea persoanelor fizice sau a firmelor. Un credit online de la un IFN poate fi o alternativa mai atractiva pentru nevoile tale de finantare, daca analizezi caracteristicile specifice fiecarui produs de pe piata de creditare.

Fiecare entitate financiara care ofera credite incearca sa raspunda cat mai eficient nevoilor solicitantilor, iar in aceasta competitie unii reusesc mai bine decat altii. Produsele de finantare care se acceseaza usor, fara birocratie, online si in siguranta sunt preferate in ultimii ani, pentru ca reusesc sa integreze avantajele tehnologiei tot mai la indemana fiecaruia cu un produs financiar necesar in diverse contexte.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credius este un IFN care inoveaza constant si care lanseaza produse de creditare ce nu se limiteaza doar la a satisface nevoia financiara a solicitantilor. Banii sunt motivul pentru care cineva solicita un credit, dar astazi conteaza si cat de repede sunt disponibili, cat de facil este tot procesul de aplicare si aprobare si cat de sigura este interactiunea intre solicitant si entitatea financiara.

Etape de parcurs

Daca te decizi sa aplici pentru un credit rapid online fara adeverinta de venit, Credius iti pune la dispozitie proceduri online care suplinesc eficient interactiunea directa intr-o sucursala sau la un punct fizic de creditare. Tehnologia permite parcurgerea procedurilor de aplicare de pe un smartphone sau laptop. Formularele digitale se pot completa oriunde, mai ales in siguranta propriei locuinte.

Ai nevoie de un credit online rapid?

Un credit online rapid pune accent pe “rapid”. Birocratia este redusa la un minim de pasi de parcurs de la intentie la primirea imprumutului. Formularele sunt digitale si se completeaza in 5 minute, documentatia solicitata la Credius este o copie dupa buletin sau un talon de pensie, care se ataseaza cererii online.

Orice persoana, indiferent de varsta, poate sa se descurce la fel de usor in a parcurge aceasta procedura. Pentru a estima cat sa ceri, ai la Credius un calculator de rate, care iti poate da repere in privinta ratei pe care trebuie sa o platesti pentru un credit nebancar online pe 12 sau 36 de luni, sau pentru o suma solicitata de 3000 sau 10000 de lei. Iar pentru cei care au nelamuriri, 031 9005 este numarul de telefon la care un reprezentant Credius are raspunsurile necesare.

Analiza si raspunsul la solicitarea ta vin intr-un timp scurt, astfel incat sa poti sa-ti rezolvi rapid problemele financiare. 60 de minute de la trimiterea cererii si a documentelor solicitate sunt de ajuns pentru a afla daca ai primit aprobarea dorita. Conditiile sunt flexibile la Credius si rata de aprobare este mare, asa ca nu trebuie sa-ti faci multe griji. Trebuie doar sa semnezi contractul de creditare si sa optezi pentru metoda de acordare a banilor – in cont, pe card sau la un ghiseu bancar.

In aproximativ 24 de ore de la solicitare, o persoana care aplica la Credius poate sa intre in posesia banilor de care are nevoie si sa scape de griji. Acestea sunt avantajele unor credite rapide online in rate, de care poti sa profiti si tu!