Ce este linia de credit pentru persoane juridice si cum te ajuta in dezvoltarea afacerii?

Ce faci atunci cand trebuie sa platesti un furnizor sau salariile angajatilor pana la finalul lunii si nu poti face asta pentru ca nu ai incasari, beneficiarii neachitand la timp facturile emise? Pe hartie ai bani, dar ei nu se regasesc in conturile firmei. Este o situatie des intalnita in randul IMM-urilor, care se afla in pericolul de a intra intr-un blocaj financiar.  O criza de lichiditati poate bloca planurile de investitii, poate afecta relatia cu furnizorii sau cu autoritatile fiscale si poate intarzia chiar plata salariilor catre angajati.

Una dintre cele mai rapide solutii de iesire dintr-o astfel de situatie este apelul la o linie credit persoane juridice, un produs de finantare rapid, care permite asigurarea unui cash flow constant si poate echilibra raportul dintre incasari si cheltuieli. O linie de credit este un angajament semnat intre administrul unei firme si o institutie de finantare, prin care se deschide accesul la un credit care se reinnoieste automat, pe masura ce se ramburseaza sumele folosite anterior. Aceasta linie de credit este legata de contul curent, rambursarile se fac din incasarile realizate sau din depunerile in numerar, orice suma putand fi folosita si rambursata de cate ori este nevoie, in limita maxima aprobata.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Produsele bancare de tip IMM credit sunt folosite in mod curet de numeroase companii pentru finantarea cheltuielilor curente sau pentru planuri de dezvoltare a activitatii. Acestea sunt un ajutor important pentru mediul de afaceri, dar nu acopera toate situatiile in care un IMM are nevoie de un imprumut rapid. O problema des intalnita in legatura cu aceste produse bancare de tip linie de credit IMM este ca nu se pot accesa atat de rapid pe cat o cer anumite situatii. Procedurile bancare pot fi uneori afectate de birocratie si timpul de analiza si aprobare poate fi prea lung pentru rezolvarea unor probleme urgente.

Accesul la produse bancare de tip linie credit IMM poate fi limitat si din cauza vechimii unui business. Firmele aflate la inceput de drum nu au un acces facil la finantare, pentru ca nu pot prezenta inca situatii financiare pentru anii anteriori, aceasta fiind una dintre cerinte.

Solutii alternative pentru o linie de credit persoane juridice

Institutiile Financiare Nebancare (IFN) au dezvoltat produse de tip credit rapid IMM, care sa fie accesibile unui spectru mai larg de firme. In cazul in care ai nevoie de resurse pentru schimbare infiintarea sediului social sau deschiderea unui nou punct de lucru, ori vrei sa investesti intr-o noua linie de productie, un credit investitii IMM este alegerea optima. Achitarea unor facturi restante ale furnizorilor sau obligatiile catre bugetul de stat pot fi rezolvate printr-un produs accesat online, fara birocratie si cu perioada de rambursare flexibila. In ceea ce priveste o comparatie intre marjele de dobanzi linie credit persoane juridice si dobanzi credit rapid IMM, costul pentru produsul de finantare oferit de un IFN este avantajos avand in vedere avantajele pe care le aduce solicitantilor.

Etape in accesarea unui credit pentru IMM la Credius

Daca ai decis sa accesezi un credit pentru IMM, la Credius ai solutii moderne si rapide de finantare, care pot sa ofere aceleasi avantaje ca o linie de credit persoane juridice sau un credit investitii IMM. Acestea potfi utile si daca vorbim de optiuni pentru o refinantare linie de credit persoane juridice, in coditii mai avantajose.

Pentru a accesa produsul Credius este nevoie de parcurgerea catorva etape:
– Completezi formularul de pe site
– Primesti formularul de cerere si o lista cu documentele solicitate pentru preaprobare
– Trimiti cererea completata si atasezi documentele solicitate
– Primesti raspuns cu rezolutia
– Primesti banii in cont in 24 de ore (in zile lucratoare)

Perioada de finantare pentru acest tip de credit rapid IMM este de 12 pana la 48 de luni, suma maxima acordata fiind de 450000 de lei, iar cea minima de 10000 de lei.

Alege sa-ti dezvolti afacerile cu un credit IMM rapid si avantajos de la Credius!