Ratele la control! Simulator de credit online!

Rate, rate, rate! Te cam sperie cuvantul acesta, nu? De cate ori ai vrut sa aplici pentru un credit si te-au speriat ratele lunare pe care trebuia sa le platesti? Ei bine, Credius te scapa de frica ratei lunare. Cum? Prin calculatorul de credit! Este cea mai simpla metoda de a avea un control sigur al finantelor tale!

Te-ai decis ca ai nevoie de un credit dar nu stii daca vei putea plati lunar ratele prea mari? La Credius completezi cererea online si ai toate detaliile despre creditul accesat, perioada contractuala, cat si un calcul estimativ al ratelor de credit.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Fii la curent cu ratele tale!

Ce-ti aduce mai multa siguranta cand accesezi un imprumut, decat controlul finantelor tale? Deja te gandesti ca vei avea probleme sau intampini deja dificultati la plata ratelor? Nu si cu un calculator de credite.

Indiferent daca ai nevoie de credite rapide online, credite de nevoi personale sau credite Diaspora, le poti obtine acum pe cele potrivite nevoilor tale! Credius iti ofera cea mai sigura cale catre un credit rapid, in lei, cu sume incepand de la 800 pana la 50200! Daca stii de cati bani ai nevoie, foloseste calculatorul de credit si afla rata lunara!

Pasi simpli pentru imprumutul de care ai nevoie!

Iti doresti sa fii informat despre suma lunara datorata, cat si totalul de plata la sfarsitul perioadei creditului?  Acest calculator de credite iti permite sa simulezi diverse situatii de imprumut, iar tu ai posibilitatea de a-ti forma o prima idee vis-a-vis de rata pe care ar urma sa o platesti, rata maxima care ti-ar fi permisa precum si alte optiuni. Stii care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a-ti calcula ratele creditului?

Nu trebuie sa faci drumuri in plus sau sa stai la cozi. Poti vedea calculul ratelor de credit direct in site. Introduci suma, alegi perioada pe care vrei sa faci imprumutul, iar noi iti spunem pe loc cat te costa! Am dezvoltat acest calculator imprumut 100% online pentru economisirea timpului clientilor nostri si pentru a oferi transparenta totala asupra detaliilor de creditare.

E mai simplu acum sa aplici pentru urmatorul tau credit datorita calculatorului de credit!