Beneficiile apelării la împrumuturi rapide nebancare

Situațiile în care nevoile financiare ale unei luni depășesc resursele pe care le ai la dispoziție au nevoie de soluții prompte. În cazul în care ajungi într-o astfel de situație, poți apela la împrumuturi rapide nebancare.

Produsele create de IFN-uri (Instituții Financiare Nebancare) oferă proceduri mai flexibile de analiză și aprobare a unui împrumut, comparativ cu o instituție bancară clasică. Toți pașii sunt gândiți pentru a ușura sarcina solicitantului și de oferi o soluție avantajoasă și rapidă oricărei probleme de natură financiară.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Ce diferențiază soluția unor împrumuturi nebancare de variantele clasice

Documentație redusă – dacă instituțiile bancare solicită în continuare un set de documente necesare pentru analizarea unei cereri de finanțare, în cazul împrumuturilor nebancare numărul de documente a fost redus la maxim, pentru a facilita operațiunile de analiză și aprobare. La Credius solicitarea unui împrumut se poate face online, prin completarea unui formular și atașarea unui singur document suplimentar – copia actului de identitate. În anumite caazuri se pot solicita documente suplimentare, precum talonul de pensie, pentru solicitanții care sunt pensionari, dar birocrația este foarte redusă.

Aprobare rapidă – Facilitatea procedurilor derulate online a determinat o reducere semnificativă a timpilor de procesare a solicitărilor și de aprobare a creditelor. De la momentul transmiterii cererii online și a copiei după actul de identitate, răspunsul Credius poate veni în 60 de minute. Dacă este pozitiv, poți semna imediat contractul de credit, pentru a avea acces la banii solicitați. Este un avantaj important al acestor împrumuturi nebancare, pentru că te ajută să rezolvi probleme presante.

Condiții avantajoase – Accesul la împrumuturi rapide nebancare vine și cu facilități pentru clienți. La produsele Credius nu este necesară justificarea cheltuirii banilor, așa cum se întamplă în cazul unor produse bancare cu destinație specifică. Ai libertatea de a utiliza sumele obținute cum dorești. De asemenea, ești recompensat dacă returnezi banii mai repede decât ai stabilit în contract, primind chiar bonificații pentru rambursare anticipată. Plata ratelor pentru împrumuturi nebancare este facilă și se poate face online sau la anumite ghișee ale unor instituții partenere, pentru confortul clienților.

Descoperă oferta de împrumuturi rapide nebancare și aplică pentru soluții potrivite nevoilor tale!