Vrei sa rambursezi creditul anticipat?

Un credit poate solutiona o problema urgenta, pentru care nu ai avut alta varianta viabila intr-un timp scurt. Odata rezolvata problema, poti returna imprumutul pe toata durata contractuala sau poti face o rambursare anticipata, pentru a finaliza mai curand obigatiile de plata.

Multe institutii de finantare penalizeaza rambursarea anticipata, avand in vedere ca pot pierde dobanzi si comisioane pentru perioada care s-a redus din contract. Clientul are insa de castigat cu aceasta optiune.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Bonificatii importante

Daca ai un contract de imprumut in derulare la Credius si te gandesti cum sa rambursezi banii anticipat, vei avea si mai mult de castigat. Pentru ca poti beneficia de bonificatia de rambursare anticipata. Decizia de a plati intreaga valoare a creditului inainte de termen iti poate aduce intre 0.075% si 4.425% din valoarea sumei din contractul de imprumut, in functie de momentul in care decizi sa faci rambursarea. Cu cat achiti mai repede creditul in totalitate, cu atat mai mare este valoarea bonificatiei primite.

Cu credit de la Credius, poti sa-ti rezolvi rapid problemele financiare, poti aplica apoi la un credit bancar, cu o dobanda mai mica si poti apoi sa achiti toata suma datorata la Credius, beneficiind si de un bonus. Achitarea rapida a unui imprumut te poate ajuta sa faci economii si sa ai o stabilitate financiara mai mare. Folosind aceasta facilitate de rambursare anticipata totala, vei putea oricand sa-ti rezolvi rapid si in siguranta orice problema financiara aparuta sau vei putea sa le faci bucurii celor dragi.

Avand in vedere perioada de pandemie COVID-19 pe care o traversam, Credius te incurajeaza sa folosesti cele mai sigure metode de plata si sa rambursezi banii anticipat, in siguranta. Astfel, poti folosi plata cu cardul, utilizand contul de client pe care il ai sau poti face platile prin transfer bancar, folosind datele necesare afisate pe site-ul Credius, deci:

– Transfer bancar: puteți efectua o plată din contul dvs. sau din contul unei alte persoane, utilizând IBAN-ul Credius afișat pe site;

– La orice birou Credius: puteți merge la oricare dintre birourile noastre și puteți efectua o plată în numerar sau un transfer bancar;

– Prin plată cu cardul: puteți utiliza direct platforma Credius

Echipa Credius vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă oferi asistență în cazul în care întâmpinați probleme. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0319005 sau prin e-mail la salut@credius.ro.

Dorim să vă oferim cea mai bună experiență

Citeste si despre: credit auto vs leasing, credit fara loc de munca.