Vrei sa rambursezi creditul anticipat?

Un credit poate soluționa o problemă urgentă, pentru care nu ai avut altă variantă viabilă într-un timp scurt. Odată rezolvată problema, poți returna împrumutul pe toată durata contractuală sau poate face o rambursare anticipată, pentru a închide mai repede obigațiile de plată.

Multe instituții de finanțare penalizează rambursarea anticipată, având în vedere că pot pierde dobânzi și comisioane pentru perioada care s-a redus din contract. Clientul are însă de câștigat cu această opțiune.

Suma credit:3 000 lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Bonificații importante

Dacă ai un contract de împrumut în derulare la Credius și te gândești cum să rambursezi banii anticipat, vei avea și mai mult de câștigat. Pentru că poți beneficia de bonificația de rambursare anticipată. Decizia de a plăti întreaga valoare a creditului înainte de termen îți poate aduce între 0.075% și 4.425% din valoarea sumei din contractul de împrumut, în funcție de momentul în care decizi să faci rambursarea. Cu cât achiți mai repede creditul în totalitate, cu atât mai mare este valoarea bonificației primite.

Cu împrumutul de la Credius, poți să-ți rezolvi rapid problemele financiare, poți aplica apoi la un credit bancar, cu o dobândă mai mică și poți apoi să achiți toată suma datorată la Credius, beneficiind și de un bonus. Achitarea rapidă a unui împrumut te poate ajuta să faci economii și să ai o stabilitate financiară mai mare. Folosind această facilitate de rambursare anticipată totală, vei putea oricând să-ti rezolvi rapid și în siguranță orice problemă financiară apărută sau vei putea să le faci bucurii celor dragi.

Având în vedere perioada de pandemie COVID-19 pe care o traversăm, Credius te încurajează să folosești cele mai sigure metode de plată și să rambursezi banii anticipat, în siguranță. Astfel, poți folosi plata cu cardul, utilizând contul de client pe care îl ai sau poți face plățile prin transfer bancar, folosind datele necesare afișate pe site-ul Credius.