Credite pentru pensionari cu pensii mici?

Statutul de pensionar ar trebui sa vină cu mai puțin stres, călatorii și o viață liniștită. Dar mulți dintre cei ajunși la vârsta pensionării se confruntă cu probleme financiare, din cauza faptului că pensia nu este suficientă pentru o viață liniștită și plină de momente de relaxare, uneori nici pentru medicamentele de care au nevoie.

Pe piață există produse financiare care îi pot ajuta să treacă peste momente dificile sau să se bucure de o vacanță relaxantă din când în când. Ofertele de credite pentru pensionari cu pensii mici, precum cele oferite de Credius, beneficiază de condiții avantajoase de acordare și de rate sustenabile.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Solicitanții pot primi până la 50000 de lei, bani cu care pot face cadouri frumoase nepoților, pot avea parte de vacanța pe care au așteptat-o o viață întreagă sau, pur și simplu, pot să-și rezolve problemele urgente.

Vârsta nu este un motiv de stres, creditul fiind destinat tuturor pensionarilor, indiferent de vârstă, dar peste 65 de ani. Singura condiție suplimentară este ca solicitanții să fie cetățeni români, cu domiciliul în România.

Procedura de obținere a împrumutului

În cazul acestor credite pentru pensionari cu pensii mici, la Credius este nevoie de următoarele documente: actul de identitate, cel mai recent talon de pensie și cererea de credit, completată.

După depunerea documentelor, care se poate face și online, aprobarea se poate obține în 60 de minute, urmând ca apoi să fie semnat contractul de credit. Banii solicitați pot fi primiți în numerar, la ghișeul unei bănci agreate sau pot fi virați în cont. Perioada de finanțare poate fi de maxim 60 de luni, iar pentru plata ratelor există mai multe metode facile, ce pot fi folosite.

Chiar dacă pensiile sunt mici, nu înseamnă că nu există soluții pentru ca viața de pensionar să fie una relaxată și plină de momente frumoase.