Oare exista banci care acorda credite rau platnicilor care sunt in Biroul de Credit?

Inainte ca o banca sau o Institutie Financiara Nebancara (IFN) sa acorde un credit, acestea fac o cercetare amanuntita a istoricului tau, inclusiv la Biroul de credit. De la aceasta institutie pot afla daca esti rau platnic, daca intarzii cu platile sau daca ai venituri variabile.

Daca esti in Biroul de Credit, nu inseamna neaparat ca nu vei mai primi credit, fiecare entitate creditoare decide daca te va imprumuta sau nu in functie de informatiile pe care le afla.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

In acest articol vei afla ce banca acorda credit daca esti in biroul de credit si ce solutii alternative ai atunci cand ai nevoie de bani:

Ce este Biroul de Credit si cum poti afla ce informatii exista despre tine

Biroul de Credit ofera anumite informatii despre persoane fizice cum ar fi credite la banci sau societati financiare, produse achizitionate in sistem leasing sau asigurari impotriva riscului de neplata la o societate de asigurari.

Institutia colecteaza aceste informatii cu scopul de a evalua capacitatea de rambursare, de a determina gradul de indatorare, de a identifica si cuantifica riscul de credit si de a creste calitatea creditelor.

Oferta de credite persoane juridice fara garantii este diversa si atractiva pentru cei care doresc sa isi finanteze afacerea usor si rapid.

Pentru a afla care sunt datele inregistrate despre tine in Biroul de Credit, ai la dispozitie trei modalitati:

• Direct pe site-ul Biroului de Credit, trebuie sa iti faci un cont;
• Prin intermediul entitatii creditoare, prin mail sau personal;
• Prin posta – trebuie sa trimiti o scrisoare adresata Biroului de Credit si vei primi raspunsul in 30 de zile.

Este valid sa te ingrijorezi despre ce banca acorda credit daca esti in biroul de credit deoarece majoritatea entitatilor creditoare verifica si au incredere in datele furnizate de cei de la Biroul de Credit.

Cum obtii un credit daca esti in Biroul de Credit

Daca vrei sa stii ce banca acorda credit daca esti in biroul de credit, solutia este sa contactezi un reprezentant al bancii respective deoarece conditiile difera de la institutie la institutie.

In cazul in care vrei sa obtii un credit imediat, apeleaza la o institutie fiscala nebancara precum Credius pentru care conditia principala este sa ai un buletin – daca esti angajat pentru care se realizeaza rapoarte ANAF – si ultimul tichet de pensie daca esti pensionar.

Imprumutul se poate obtine foarte convenabil, direct credit online rapid, ai nevoie doar de cateva minute ca sa completezi o cerere, mai apoi semnezi contractul cu semnatura digitala si primesti banii pe card.

Poti obtine un credit IFN de minim 800 RON si maxim 50200 RON, perioada de finantare incadrandu-se intre 6 luni si 60 de luni. Un credit online de la Credius va fi acordat in conditii maxime de siguranta, nu trebuie sa motivezi pe ce anume vei cheltui banii. Astfel, te bucuri de un credit persoana fizica in cel mai scurt timp si fara drumuri inutile.

Cand ai nevoie de un imprumut nevoi personale, nu trebuie sa te intrebi ce banca acorda credit cand esti in Biroul Credit, ci poti apela direct la un IFN care are gradul de aprobare mai ridicat iar setul de conditii pe care trebuie sa le indeplinesti este minim.
Citeste si despre: ce inseamna refinantarea creditului.