Imprumut pentru studenti – Tot ce este important sa stii

la data

Un imprumut pentru studenti acopera cheltuielile legate de scolarizare, care includ, de regula, taxele, cazarea si achizitia de materiale didactice. Imprumuturile pentru studenti sunt adesea necesare pentru a plati costurile educatiei, asa ca sunt considerate a fi drept investitii pentru un viitor mai bun.  

Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa-ti sacrifici viitorul financiar, asumandu-ti mai multe datorii decat ar trebui, pentru a obtine o diploma de licenta. 

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Mai multe despre credite IFN pentru studenti 

Variantele de credite IFN reprezinta optiuni de imprumut sigure, deoarece sunt complet legale, reglementate si supravegheate de Banca Nationala a Romaniei.   

Cele mai importante avantaje ale acestui tip de imprumut sunt: numarul mic de documente necesare si perioada redusa de aprobare.  Viteza cu care poti obtine banii este un mare avantaj, mai ales atunci cand ai o problema financiara urgenta.  

Insa, asigura-te ca imprumuti doar suma strict necesara si ca o utilizezi in scopul propus. Poate fi tentant sa ceri mai multi bani, insa cel mai bine este sa te feresti, fiindca te poti indatora prea mult. In cazul in care imprumuti suma de care ai nevoie, fara nimic in plus, iti poate fi mult mai usor sa rambursezi banii intr-un timp scurt si cu un nivel scazut de stres. 

Cel mai bine este ca inainte de a aplica pentru un astfel de credit, sa folosesti un calculator de rate credit, pentru a vedea cu exactitate care suma pe care este necesar sa o inapoiezi lunar institutiei financiare. Doar in felul acesta te poti asigura ca poti gestiona corect un imprumut pentru studenti. 

De asemenea, ai grija sa platesti intotdeauna pana la data scadenta. In caz contrar, poti fi nevoit sa platesti dobanzi penalizatoare, care pot ingreuna plata creditului.  

Vestea buna este ca poti plati in avans oricand dispui de mai multi bani. Astfel, incearca sa-ti gestionezi intr-un mod eficient veniturile, astfel incat sa poti plati in totalitate creditul  pentru studenti.  

Beneficiile unui imprumut pentru studenti de tip IFN 

Imprumuturile pentru studenti de la institutiile financiar nebancare ofera numeroase avantaje. Este important sa le afli, pentru a lua decizia financiara intr-un mod mult mai usor si rapid.  

Iata cateva dintre ele: 

1. Usor de obtinut 

Creditele nebancare sunt alese din ce in ce mai des in Romania, deoarece se aproba usor si necesita putine documente personale.  In cazul unei banci, procesul de creditare poate fi unul lung si anevoios, iar birocratie destul de stricta si ampla. Acest lucru ii indeamna pe oameni sa se orienteze catre Credius. Aici este nevoie doar de buletin, pentru a putea beneficia de suma dorita.

2. Nu necesita garantii 

Un credit IFN nu necesita garantii, precum sunt casa sau alte bunuri valoroase. In caz de neplata, problema se solutioneaza in instanta. 

3. Aprobare rapida 

Atunci cand aplici pentru un imprumut pentru studenti de la Credius primesti raspunsul in doar 5 minute. Asta inseamna ca poti sa te folosesti de suma necesara intr-un timp record. Astfel, creditele IFN sunt utile si eficiente, oricand ai nevoie!

4. Fara acte justificative 

Indiferent daca vrei un imprumut pentru studenti pentru a plati caminul sau pentru a achita rechizitele necesare, nu trebuie sa specifici acest lucru. Nu ai nevoie de acte doveditoare sau de alte documente pentru a justifica cheltuirea banilor.

5. Transparenta 

Nu ai parte de costuri ascunse! Prin accesarea creditului, stii din etapa initiala valoarea totala pe care trebuie sa o achiti pana la finalizarea contractului. Dobanda ramane fixa pe toata perioada imprumutului. 

Cum obtii un imprumut pentru studenti? 

Pentru a accesa un imprumut pentru studenti de la Credius, trebuie doar sa completezi formularul online, sa-ti faci un selfie, o poza la actul de identitate si sa astepti ca banii sa-ti intre in cont.  

Conditiile minime pe care este necesar sa le indeplinesti sunt urmatoarele: varsta de 18 ani implinita si cetatenie romana cu domiciliul in Romania si o luna vechime la actualul loc de munca.   

Imprumuturi pentru studenti – Cateva alternative de luat in calcul 

In cazul in care nu esti sigur ca vrei un imprumut pentru studenti, poti sa gasesti cateva variante prin care sa reusesti sa finalizezi anii de studiu.  

Noi ti-am pregatit cateva metode prin care sa obtii mai multi bani. Acestea sunt:

1. Burse de studiu 

Exista numeroase tipuri de burse care pot ajuta studentii in finalizarea studiilor. Trebuie doar sa afli care sunt acestea, ce conditii trebuie sa indeplinesti si la care dintre ele te califici. De exemplu, poti primi bursa in cazul in care practici un sport de performanta. Trebuie doar sa profiti de toate beneficiile pe care ti le ofera scoala!

2. Loc de munca part-time 

Obtinerea unui loc de munca cu jumatate de norma te poate ajuta sa castigi suficient de mult, pentru a te intretine pe timpul facultatii. Poti sa aplici pentru un loc de munca part-time, astfel incat sa-ti asiguri macar hrana sau plata caminului.  

In plus, un loc de munca part-time poate contribui ulterior la obtinere unui job full-time bine platit, dupa finalizarea anilor de studiu. Este important sa-ti dai interesul ca CV-ul sa fie cat mai cuprinzator si interesant, mai ales in domeniu in care iti doresti sa activezi pe viitor.  

De aceea, aceasta varianta este una buna, pe care merita sa o iei in calcul, inainte de aplicarea la un imprumut pentru studenti. In cazul in care veniturile obtinute in acest fel nu te ajuta sa acoperi cheltuielile dorite, atunci ia legatura cu Credius si beneficiaza de suma necesara in cel mai scurt timp.  

Desi aceste alternative nu ofera venituri mari, pot reduce suma pe care vrei sa o imprumuti. Acest lucru inseamna ca te indatorezi pe o perioada mai scurta de timp si ca te bucuri de rate mult mai mici.  

In concluzie, un imprumut pentru studenti este o solutie optima, mai ales in cazul in care ai nevoie de o suma mai mare de bani. Citeste si afla toate informatiile necesare despre acest tip de credit, pentru a te asigura ca este cea mai buna varianta pentru tine si nevoile pe care le ai.  

Credius ofera solutii tuturor celor ce au nevoie de creditare!